Xperal

Tien jaar ervaring in de Solarbranch

Xperal is een dynamisch bedrijf met ruim tien jaar ervaring in de Solarbranche. Ondanks het aantal medewerkers dat het bedrijf inmiddels telt, blijft onze filosofie dat iedereen even belangrijk is binnen het bedrijf. Hierdoor blijft het ‘familiegevoel’ behouden. Vanuit onze vestiging in Weert bedienen wij klanten door het hele land. Dit zijn eigenaren van bedrijven of panden maar we kunnen ook als EPC-er voor investeringsmaatschappijen en ontwikkelaars optreden.
Wij zijn adviseur, leverancier en installateur van PV-installaties en staan garant voor eerlijk advies, kwaliteit, vertrouwen, een goede afhandeling én nazorg. We kunnen onze klanten daar waar nodig ondersteunen en meedenken tijdens het traject maar we kunnen hen ook het hele traject uit handen nemen.

Specialist in duurzame energie

Steeds meer bedrijven investeren in zonnepanelen voor verduurzaming en besparing op energiekosten, al dan niet gestimuleerd door een regeling van de overheid. Bent u als bedrijf ook geïnteresseerd in zonnepanelen maar weet u gewoonweg niet welke regeling voor u van toepassing kan zijn? Dan bent u bij Xperal aan het goede adres. Onze adviseurs kunnen samen met u uw persoonlijke situatie bekijken en bepalen welke regeling voor u interessant en toepasbaar zou kunnen zijn.

Wij hebben zowel ervaring met dakgebonden systemen alsook met vrijeveld-installaties en carports. Voor de kleinere ondernemers kunnen we zelfs een totaalpakket aanbieden inclusief lease. Xperal staat voor een eerlijk advies op maat, het realiseren van een zonnepanelen-installatie met kwaliteitsproducten tegen een eerlijke prijs.

Stimuleringsregelingen 

Hoort u om u heen mensen praten over fiscale of subsidieregelingen op zonnepanelen, maar heeft u geen idee welke voor u van toepassing kunnen zijn? Er zijn er namelijk een aantal die afhankelijk van uw situatie mogelijk kunnen zijn:

  • SDE++: Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie  
  • ISDE: Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing
  • Salderen: Opgewekte energie verrekenen met verbruikte energie
  • EIA: Energie Investeringsaftrek
  • KIA: kleinschaligheidsinvesteringsaftrek voor bedrijfsmiddelen

Of u in aanmerking komt voor deze regelingen is afhankelijk van een aantal randvoorwaarden. Omdat deze stimuleringsregelingen in de loop van de tijd variëren kijken we graag met u mee om te bepalen welke voor u van toepassing kunnen zijn. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek, op basis van de dan bekende informatie, kunnen wij uitleg geven en samen met u, op basis van uw situatie, bekijken of het aanvragen van een regeling voor u interessant is.

Xperal Lease

Gebruik maken van zonne-energie is slim en duurzaam, maar er moet vaak vooraf een investering gedaan worden. Indien u kiest voor onze Xperal-lease mogelijkheid is dat niet nodig. Maandelijks betaalt u een vast bedrag, terwijl je de zon direct aan het werk zet. Alle kosten, inclusief installatie zijn inbegrepen. Met leasen heb je geen terugverdientijd zoals bij koop. Al vanaf de eerste dag verdien je aan jouw zonne-energiesysteem. 

Is uw interesse gewekt, dan informeren wij u graag naar de mogelijkheden. In een vrijblijvende afspraak bij u op de zaak nemen we het project graag met u door en gaan we ervoor zorgen dat u een weloverwogen keuze kunt maken die bij u past.