Wijnhuis Beaugrim, onderscheidend op alle fronten

In de sfeervolle wijnboerderij van Wijnhuis Beaugrim komt de sfeer je direct tegemoet. Het wijnhuis biedt een groot assortiment en een bijzondere inrichting die uitnodigen tot verdere verkenning. Anne-Carine en Johan van Grimbergen zitten al ruim 16 jaar met hun wijnhuis op deze geweldige plek op Oud-Boshoven. De voormalige boerderij is ook bekend als Jankushoof.

Anne-Carine: “Wij zijn een wijnhuis voor particulieren, horeca en bedrijven. We hebben ook een uitgebreide webshop met een breed aanbod in kwaliteit maar zeker ook in prijzen, waarbij we die verhouding: prijs/kwaliteit erg belangrijk vinden. Dus voor iedereen én voor iedere gelegenheid een goede fles wijn.” Anne-Carine is registervinoloog. Dat betekent dat ze geregistreerd is. Daarvoor is het van belang om de opgedane kennis regelmatig bij te spijkeren in de constant ontwikkelende wijnwereld. “We zijn daardoor onderscheidend, onder andere in het wijn-spijsadvies. Welke wijn past perfect bij een bepaald gerecht? Dat adviseren we aan particulieren maar ook veel aan restaurants. We leveren van Eindhoven tot Maastricht. Mede omdat we door een bijzondere inkoop mooie huiswijnen maar ook topwijnen verkopen en daarnaast ook speciale kleine flessen wijn of exclusieve biologische wijnen.”

Anne-Carine in hun sfeervolle wijnhuis op Oud Boshoven

Anne -Carine vervolgt: “Omdat we het wijnhuis in onze woonboerderij hebben, ervaren nog steeds veel mensen een drempel om hier binnen te lopen. Die willen we graag wegnemen. Onze zaak is op donderdag, vrijdag en zaterdag open. Maar je kunt ook via onze site: www.beaugrim.nl wijn bestellen die we graag thuisbezorgen. Wijn is een heel persoonlijk product. Om klanten te helpen een goede keuze te maken kun je bij ons altijd proeven. Er staan meer dan 15 wijnen klaar om zo te proeven en een passende keuze te maken.”

Proeven gebeurt ook op de proeverijen of tijdens de cursussen die Wijnhuis Beaugrim geeft.Van basistrainingen tot trainingen voor gevorderden. Cursussen van zes avonden met ook specifieke wijn-spijs combinaties. Met de feestdagen voor de deur zijn de kerst- en relatiegeschenken weer geliefd. Anne-Carine: “Uiteraard kan alles op wens worden samengesteld. Van extra grote flessen tot kistjes met het logo van het bedrijf. Maar ook champagne en port gaan tegenwoordig steeds vaker als geschenk de deur uit. En zoals alles bij Beaugrim; klantvriendelijk! “