‘Wij hechten net als bij Veldsink Advies veel waarde aan langdurige vertrouwensrelaties met onze klanten’

Bastiaans & Winkelmolen is vanaf 1 september jl. verdergegaan onder de naam Veldsink–Bastiaans & Winkelmolen. Het onafhankelijke financiële adviesbureau, gelegen aan de Biest 18 in Weert, sluit zich aan bij het familiebedrijf Veldsink Advies. “Omdat wij willen dat er voor onze klanten zo min mogelijk verandert, dat ze het vertrouwde gevoel bij ons blijven houden, besloten we met Veldsink Advies in zee te gaan”, zegt Thijs Winkelmolen, oud-eigenaar en adviseur.

De financieel adviseurs Pascal Bastiaans (50) en Thijs Winkelmolen (57), resp. rechts en links op de foto, besloten ruim elf jaar geleden hun eigen onafhankelijke financiële advieskantoor te openen. Bij Bastiaans & Winkelmolen kwamen mensen voor onafhankelijk hypotheek-, pensioen-, en schadeverzekeringsadvies en voor advies over de financiële planning. Thijs: “Pascal en ik ontmoetten elkaar tijdens de fusie van de Rabobankkantoren Weert en Nederweert in 2005. Het klikte meteen.”

Veldsink Advies en Bastiaans & Winkelmolen

In 2011 was Bastiaans & Winkelmolen een feit. Het advieskantoor liep als een trein. Maar Thijs dacht de laatste tijd steeds meer na over wat er met het bedrijf moest gebeuren als hij besloot met pensioen te gaan. Regelmatig sprak hij erover met zijn compagnon. Pascal: “Via een bekende kwamen we in contact met John Peels, de directeur van Veldsink Advies. Vrij snel kwamen we erachter dat wij en Veldsink Advies op één lijn liggen voor wat betreft het adviseren van onze klanten.”

Dezelfde waarden

Veldsink Advies ontzorgt ruim 43 jaar particuliere en zakelijke klanten door het geven van onafhankelijk financieel advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financiële planning. Persoonlijk klantcontact staat hierbij centraal. Veldsink Advies hecht veel waarde aan betrokkenheid, oprechtheid en het actief luisteren naar de klant om zo te schetsen waar hij of zij daadwerkelijk behoefte aan heeft. De kantoren zijn lokaal en daardoor voor klanten dichtbij. De visie van Veldsink komt overeen met die van Thijs en Pascal. 

Thijs: “We willen klanten op basis van hun wensen breed adviseren over hun financiële situatie en hechten veel waarde aan het opbouwen van een langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten. Sommigen helpen wij al tien jaar.” Pascal: “En omdat wij willen dat er voor onze klanten zo min mogelijk verandert, dat ze het vertrouwde gevoel bij ons blijven houden, besloten we met Veldsink Advies in zee te gaan.” 

Uitbreiding

De overname zorgt ook voor uitbreiding van de dienstverlening van het advieskantoor op de Biest. Zakelijke klanten kunnen nu ook terecht voor financieel advies. Verder breidt het adviesteam uit van vier medewerkers naar zeven. Pascal: “Zo kunnen wij nog meer klanten voorzien van passend advies in onze regio.”