Weert Magazine, een betrouwbare mediapartner

Door: Francis Bruekers.

U leest dit artikel in een blad met de naam Weert Magazine. Een blad dat al tien jaar bestaat en jaar in jaar uit maandelijks wordt uitgebracht. Een blad dat verbindt, dat de mens laat zien achter een situatie, een bedrijf, een vereniging. Dat is waar het bij Weert Magazine om draait: de mens!

Weert Magazine is een product van Kappert Media. Maar het doet meer. Veel meer. Dit bedrijf verzorgt namelijk ook bedrijfs- of organisatiecommunicatie voor anderen. Via (digitale) nieuwsbrieven, brochures, themakranten of een boek. Maar ook via social mediacampagnes.

We hebben immers de kennis in huis! Daarmee zijn we voor u een betrouwbare mediapartner! Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons.

In december 2018 verhuisde het kantoor naar het Cwartier aan de Beekstraat

Desire: “Weert Magazine is een blad dat verbindt. Zowel op papier als digitaal. Wij zijn ervan overtuigd dat printmedia terrein wint, maar dat dit zeker hand in hand gaat met social media.

Desiré Kappert, directeur-uitgever

Weert Magazine gaat over bedrijven, over organisaties, over passies en bevlogenheid. Het gaat over de mens, beroepsmatig of vrijwillig.Mensen met overtuigingen over zakendoen, over het leven van alle dag of over specifieke thema’s. Mensen met een mening die zij kenbaar willen maken. Voor dat alles is ruimte in Weert Magazine.”

Joke: “Omdat ik overtuigd ben van de kracht van ons blad en het bedrijf ‘Kappert Media’, ga ik met de ondernemer in gesprek over hoe hij zijn verhaal het beste vorm kan krijgen.

Joke van der Mast, media-adviseur

We investeren letterlijk in een klant. Daarin zijn wij onderscheidend en dat wordt gewaardeerd. Na een analyse van de doelgroep en de communicatiedoelstelling trekken we samen conclusies over het beste communicatiemiddel. Dat kan een advertorial of een advertentie zijn, maar ook een social mediacampagne. Of een andere creatieve manier waarop we het product of de dienst onder de aandacht kunnen brengen. Vertel je verhaal in de rubriek ‘Jouw Verhaal’ of ‘Familiebedrijven’; schrijf een column gebaseerd op gebeurtenissen in jouw bedrijf; duik in de ervaring van een klant die jouw product of dienst inzette.”

Desire: “We zijn we een mediabedrijf dat volop in ontwikkeling is én dat meedenkt met de klant.

Een onlangs gehouden klantenpanel, bestaande uit (zakelijke) relaties beschreef ons als betrouwbaar, inspirerend, verrassend, bevlogen, positief, oprecht, toegankelijk, netwerker. Dat waarderen wij. Er zijn diverse manieren om gebruik te maken van ons grote netwerk. Het Rick Weert, de gemeente Weert en een Weerter scholencombinatie kozen al voor ons om hun verhaal te vertellen. Met deze organisaties maakten we enkele themanummers. Ook twee grote Weerter spelers in de zorg- en culturele sector zien ons als betrouwbare mediapartner en kozen ervoor om producten van Weert Magazine in te zetten als communicatiemiddel.“

Dienstverlening Kappert Media Groep

Joke: “Het gaat om de mix van communicatiemiddelen. Een advertorial of advertentie is een optie. Maar soms is het beter om te starten met een facebookcampagne. Ook dat kunnen we voor jouw bedrijf verzorgen. Afhankelijk van de kenmerken van de doelgroep kan een brochure of een thema-magazine passend zijn. Pas nog hebben wij nog een jubileumboek voor een bedrijf samengesteld en uitgegeven met het thema ‘De mens achter het bedrijf’. Ook dat is een product van Weert Magazine.”

Desire: “Als mediabedrijf organiseren we ‘belevingen’ en beleven we zelf. Een beleving onder de vlag van ons blad is het populaire VROUWevent in het Munttheater in Weert, dat dit jaar voor de derde maal plaatsvond.
En Weert Magazine stond samen met GLM Consultancy en MultiSign2 aan de wieg van het Groeicafé; een maandelijkse laagdrempelige ochtendbijeenkomst voor ondernemers, waar het inhoudelijke en onderlinge gesprek centraal staat. Beiden zijn het bijeenkomsten waar de mens centraal staat en door beleving de verbinding maakt.

Kortom; door te communiceren over uw bedrijf of organisatie via uitingen van Weert Magazine onderscheidt u zich! Elk artikel en product is maatwerk en wordt door ons tot op de laatste punt en komma verzorgd. Zowel digitaal als in print.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek bel dan: 06-461 35 518 (Joke van der Mast) of mail naar sales@weertmagazine.com