Vrouw & zaak – Phil Stals, Marieke Saes en Nicole Timmerman-Smits

Maak kennis met Phil Stals, Marieke Saes en Nicole Timmerman-Smits in onze rubriek VROUW&ZAAK.

FulPhil

Phil Stals (36), Doorbraakcoach

Omschrijf je dienst of bedrijf
FulPhil staat voor samenbrengen, verbinden en verdiepen. Dit doe ik door 1:1 coaching, familieopstellingen, events én met het FulPhil Membership. 

Waarin ben jij onderscheidend?
Ik coach op het onderbewustzijn en niet cognitief. Dus niet op het doen, maar op zijnsniveau. We pellen de laagjes af die niet van jou zijn om terug te komen bij wie jij in je kern bent. Hierdoor creëer je meer innerlijke rust, lichtheid, ruimte en (keuze)vrijheid. In plaats van je te laten leven, kun je leven.

Waar haal je de meeste energie uit op je werk?
Anderen de magie te laten ervaren van innerlijk werk. Het is met het hoofd vaak niet te bevatten en is zo krachtig. Het werkt ook door in de relaties met anderen.

Hoe ontspan je na een drukke dag?
Door de natuur in te gaan, een bad te nemen of leuke dingen te doen met mijn gezin of vriendinnen.

Wie heeft je het meest geïnspireerd? 
Els van Laecke, mijn leermeester, waar ik mijn opleidingen heb gevolgd en die me heeft helpen ontdekken wat ik de wereld mag brengen.

Wat is de belangrijkste uitdaging voor ondernemende vrouwen?
Momenten van stilte creëren om in te checken bij zichzelf en te voelen wat zij daadwerkelijk nodig hebben (onafhankelijk van de meningen van anderen of van hoe het ‘hoort’). 

Wat is je guilty pleasure?
Kerstfilms bingen.

Wat zijn je ambities voor de toekomst?
Een community opbouwen van vrouwen die samen met elkaar en vanuit authenticiteit willen blijven groeien. FulPhil als brand, een familie, waarin je kunt thuiskomen bij jezelf. 

Tot slot, is er nog iets wat je wilt delen met onze lezers?
Ik gun het je om helemaal jezelf te mogen zijn. Niet perfect, wél authentiek, met alles erop en eraan. Je bent van harte welkom als jij weer dichter bij jezelf wilt komen.

www.fulphil.nl
06-23 20 67 49


Bloomm Coaching

Marieke Saes (42)
loopbaancoach

Omschrijf je dienst of bedrijf
Ik help mensen met het terugvinden van hun werkplezier. Mensen die heel graag iets anders zouden willen doen, maar gewoon niet weten waar ze dan wel blij van worden. Daarnaast help ik mensen die hulp kunnen gebruiken bij het benaderen van de arbeidsmarkt. Daarbij kun je denken aan mensen die (inmiddels) wel heel goed weten op welke plek ze zouden willen werken, maar niet weten hoe ze er tussen kunnen komen.   

Waarin ben jij onderscheidend? 
Vooral in de aanpak. Er zijn veel verschillende manieren om een loopbaanadvies te geven, maar ik kijk vooral naar de basis. Wie ben je? Hoe ben je op de plek gekomen waar je nu staat (persoonlijk en zakelijk). Waar ben je goed in en waarin niet? Waar sta je voor? Pas dan komt ‘wat past er dan bij de persoon die je bent en wilt zijn’. Dat geeft niet alleen een leuke nieuwe plek, maar vooral een plek waar je in past en vooral ook het stukje vertrouwen in jezelf wat bij aanvang vaak ontbreekt.

Waar haal je de meeste energie uit op je werk? 
Het grote verschil tussen hoe mensen binnenkomen en hoe mensen de deur uit gaan. Van twijfel tot bloei. 

Waar word je blij van? 
Mensen helpen in hun ontwikkeling. Een lach op ieders gezicht. 

Wat is de belangrijkste uitdaging voor ondernemende vrouwen? 
In mijn geval is dat vooral het loslaten van mijn perfectionisme. Accepteren dat er af en toe eens een bal valt en daar dan niets van hoeven te vinden. Net zo’n mooie uitdaging voor mannen overigens. 

Wat zijn je ambities voor de toekomst? 
Ik zou nog heel graag een studie doen over de ontwikkeling van het brein van puber tot en met volwassen. 

Tot slot, is er nog iets dat je wilt delen met onze lezers? 
Choose kindness and laugh often.

www.bloommcoaching.nl
06-31 78 51 55


Active Personal Training 

Nicole Timmerman-Smits (54)
eigenaar, personal trainer en voedingscoach

Omschrijf je dienst of bedrijf
Active Personal Training is gespecialiseerd in personal trainingen, voeding en coaching. Daarnaast bieden we gevarieerde groepstrainingen in kleinere groepen in onze studio en buiten in de natuur. 

Waarin ben jij onderscheidend?
Persoonlijke begeleiding, dát is onze kracht. Zowel tijdens de personal trainingen als in de groepslessen krijg je altijd de aandacht die jij nodig hebt en verdient. Personal training is bij mij ook écht een op een, buiten het zicht van andere sporters.
Al onze trainingen zijn heel afwisselend en toegankelijk voor zowel beginnende als gevorderde sporters, van jong tot oud. 

Waar haal je de meeste energie uit?
Niets is mooier dan het begeleiden, inspireren en motiveren van mensen op weg naar een gezondere leefstijl. Samen werken aan persoonlijke doelen, zowel fysiek als mentaal, dáár word ik gelukkig van.

Hoe ontspan je na een drukke dag? 
Ik zoek altijd naar een goede balans tussen bewegen en ontspannen. Ik kan afschakelen door een korte meditatie, maar vind het ook heerlijk om te wandelen in de natuur. Daarnaast geniet ik van mooie muziek en sociale activiteiten met familie en vrienden. Samen herinneringen maken.

Wie heeft je het meest geïnspireerd?  
Mijn ouders hadden een eigen bakkerszaak. Zij hebben mij de passie voor het ondernemen meegegeven, daar ben ik ze nog steeds dankbaar voor. 

Wat zijn je ambities voor de toekomst?
Ik wil mijn kennis en ervaring blijven delen en zoveel mogelijk mensen de voordelen laten ervaren van een gezonde leefstijl. Bewegen zou voor iedereen vanzelfsprekend moeten zijn. Iets om van te genieten. 

Tot slot, is er nog iets wat je wilt delen met onze lezers?
Blijf in beweging en zorg voor een gezond voedingspatroon. Voor een optimaal resultaat is het ook belangrijk dat je wandelen, conditie- én spiertraining met elkaar combineert. Zo blijf je fit en vitaal, ook op latere leeftijd!

www.activept.nl
06-22 12 94 56