Van Nieuwenhoven: Mobiliteitscentrum van de toekomst

Autobedrijf van Nieuwenhoven is al vijftig jaar een vertrouwd autobedrijf in de regio met veel ervaring op het gebied van verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens. Bijna tien jaar geleden werd daar Green2Go Electric Mobility aan toegevoegd, om in te spelen op de toenemende verduurzaming van vervoersmiddelen. De vervoersbehoefte van de consument verandert mee; in plaats van een auto kiest men voor een e-bike of e-scooter. Autobedrijf Van Nieuwenhoven wordt steeds meer een ‘Mobiliteitscentrum’; voor al uw vervoer van A naar B.

Bart van Nieuwenhoven: “Innovatie en ontwikkeling staan bij ons centraal. Wij investeren continue in programma’s, apparatuur en opleidingen van onze mensen om te kunnen werken aan de meest moderne auto’s; zowel brandstofauto’s als elektrische auto’s. We zijn NEN9140 gecertificeerd wat betekent dat wij volledig elektrische en hybride auto’s mogen repareren en onderhouden. Met speciale apparatuur en software krijgen wij rechtstreeks toegang tot de technische fabrikantendata van bijvoorbeeld Tesla. Aangezien Tesla maar elf servicepunten heeft in heel Nederland en geen APK-keuringen verzorgt, zien wij de groep Tesla-rijders in onze werkplaats sterk toenemen.”

Caroline van Nieuwenhoven: “Green2Go is ontstaan in 2012 door de opmars van de elektrische fiets en e-scooters; vervoermiddelen die steeds vaker gekozen worden als alternatief voor de auto en openbaar vervoer om naar school of werk te gaan. Bij ons kunt u terecht voor e-bikes, e-scooters en scootmobielen. In onze showroom kunt u kijken én testen welke soorten e-bikes er zijn. Wij adviseren u graag bij het kiezen welke fiets bij u past. Voor reparatie en onderhoud van e-bikes en e-scooters hebben we een aparte werkplaats met een eigen tweewielertechnicus. Het is mooi om te zien dat de techniek die toegepast wordt op de elektrische fiets steeds meer afkomstig is van de elektrische auto. Ook hier komen beide onderdelen van ons bedrijf samen.”