Vakantiepark Weerterbergen… heeft zoveel meer te bieden!

Het vernieuwde Limburg-café op vakantiepark Weerterbergen.

Auteur: Desiré Kappert.

Al ruim 30 jaar ligt Vakantiepark Weerterbergen op de prachtige locatie in het bos. Met een groot ven centraal gelegen, biedt het park de rust van het water en de sfeer van het bos. Onlangs is de grote horecagelegenheid helemaal vernieuwd. Centraal op het plein staat het Limburgs Café dat door de vintage-inrichting een gezellige bourgondische sfeer uitademt. Hier kunnen niet alleen de parkgasten, maar ook wandelaars en fietsers terecht voor een drankje of een maaltijd. Vanaf deze plek heb je een prachtig zicht op het ven, waar in de zomer tal van gezellige activiteiten plaatsvinden. Door het gebruik van veel natuurlijke materialen en kleuren is het restaurant mooi ingepast in de omgeving.

Klimwand
Het park biedt naast de mooie natuur ook veel sport- en spelfaciliteiten. Bijzonder is de 10 meter hoge klimwand. Iedereen, ook de regiobezoeker, kan deze uitdagende wand onder begeleiding van deskundige instructeurs proberen te bedwingen.

Klimwand en kinderfeestjes

Kinderfeestjes
Op het vakantiepark zijn ze sterk in het samenstellen van feestjes. Of het nu een familiebijeenkomst is, een vriendengroep, of kinderfeestjes, alles is op maat aan te bieden. Keuzes uit een adventure-gedeelte, arrowplay, bowlen, eten, golfen, de ervaren medewerkers op het park maken er een mooi feest van.

Boutique & Cadeaushop
Winkelen is altijd leuk, als je op vakantie bent of wanneer je als regiobezoeker even langskomt. In de sfeervolle Boutique & Cadeaushop is een zeer bijzonder assortiment samengesteld. Van leuke kleding, badmode tot allerlei cadeauartikelen. Je gaat er in ieder geval met een opgewekte stemming naar buiten.

Boutique en Cadeaushop

GlowGolf
Een andere bijzondere binnen-activiteit is de GlowGolf. Op 18 sfeervolle banen speel je midgetgolf. Speciaal verlicht met blacklight waardoor het spel een extra dimensie krijgt. Ook deze attractie is door jong en oud te spelen. Een rondje over 18 holes duurt ca 45-60 minuten.

GlowGolf

6D theater
Direct naast de golfbanen ligt het 6D-theater. Hier beleef je op spectaculaire wijze een enerverende rit in een achtbaan. Met een 6D bril ervaar je, in een meebewegende stoel, de virtuele tocht met elkaar. Ook dit is voor alle leeftijden toegankelijk en een unieke ervaring.

6D Theater

Koos Konijn
De mascotte op het park en vriend van iedereen is Koos Konijn. Dit grote knuffeldier is elke dag aanwezig en beleeft met de kinderen tal van leuke dingen. Zo heet hij de gasten welkom, knutselt hij mee met de kids, komt naar de disco, speelt en danst met ze en is altijd in voor een knuffel. En is de vakantie of je leuke dag dan ten einde…dan komt Koos ook nog even afscheid van je nemen.

Koos Konijn

Koos Konijn Foundation
Samen genieten zonder zorgen, dat is waar de Koos Konijn Foundation voor staat. De foundation is in 2016 opgericht door Roompot Vakanties om gezinnen die het moeilijk hebben toch een leuke vakantie te bezorgen. Inmiddels is de foundation uitgegroeid tot een organisatie die zich op meerdere manieren inzet om het geluk van kinderen tussen de 0 en 12 jaar te vergroten. Op vakantiepark Weerterbergen is voor deze foundation een speciale woning ingericht.

Bowlingbaan
Al jarenlang zijn de bowlingbanen op het park een succesformule. De onlangs volledig opgeknapte en gemoderniseerde banen met speciale verlichting, dagen iedereen uit voor een sportieve strijd. Per uur te huren en vooraf te reserveren. Indien gewenst zijn de banen aan te passen, zodat de bal niet meer in de ‘goot’ verdwijnt. Hiermee is het spel ideaal voor kinderfeestjes.

Bowlingbaan

Werken op dit mooie park?
Wil jij ook werken in vakantiesfeer? Bij Vakantiepark Weerterbergen zijn ze altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven collega’s. Zowel in de horeca, als voor de afdelingen Sport & Animatie, Supermarkt en Boutique & Cadeau shop zijn medewerkers gewenst. Direct na het examen kun je al aan de slag. En dat de werkomgeving prettig is, bewijzen de meerdere medewerkers welke al vanaf het begin bij het park werkzaam zijn. Interesse? Bel (0495) 58 47 77 of mail parksales@weerterbergen.nl

www.weerterbergen.nl