SPECIALIST(en)WERK

Beweegstudio Leef!  

Inge Geelen-Aldenzee, eigenaar

Wat doet je bedrijf?
Beweegstudio Leef! is een studio met kleinschalige Groepstrainingen, Personal Training en Voeding.

Waarin ben je onderscheidend?
Leef! onderscheidt zich door de kleinschaligheid. Hierdoor voel je je snel op je gemak en is er daadwerkelijk ruimte voor deskundige en persoonlijke coaching tijdens de trainingen.

Waar haal je de meeste energie uit op je werk?
Allereerst: ik heb echt allemaal leuke mensen om mij heen, inclusief twee enthousiaste collega-trainers Janneke en Leonne. Ik realiseer me dat dat niet vanzelfsprekend is. Ik geniet van de afwisseling tussen de Personal Trainingen, de Voedingsprogramma’s en de uiteenlopende Groepstrainingen. Dat gaat dus van Spinning tot Yoga, en van pittige Core Power Circuits tot Pilates.

Hoe ontspan je na een drukke dag?
Heel verschillend. In het weekend naar het bos, lekker uit eten, een avondje uit of heerlijk in mijn eentje een ronde hardlopen.

Wat wilde je vroeger worden?
Kapster, haha. Dat die ik nu dagelijks doen: kapper spelen door leuke vlechtjes te maken in het haar van mijn dochter. Daarnaast maakte ik in de 2e klas zelf een mooie tekening met de spreuk: Ik rook niet, ik sport… Dus misschien toen al een roeping?

Wat zou je nog willen bereiken in je bedrijf?
Met team Leef! wil ik steeds meer mensen in Weert e.o. inspireren om meer en bewuster te bewegen en voedzamer te gaan eten waardoor ze zich energieker en sterker gaan voelen. De charme van de kleinschaligheid en de persoonlijke touch van Leef! wil ik graag behouden.

Wie heeft je het meeste geïnspireerd?
Mijn ouders. Zij gingen graag met mijn zus en mij zwemmen of naar het bos. Ze leerden ons te genieten van vers gezond eten. Daardoor is dit voor mij ook een heel normaal patroon, wat geen moeite kost.

Wat is je levensmotto?
Leef! en zorg goed voor je lijf!

Tot slot, wat wil je nog delen?
Voel je je niet fit? Kijk dan eerst eens naar je leefstijl. In deze westerse wereld is het normaal dat alles altijd en overal in overvloed te krijgen is. We vergeten soms wat een normaal gezond leef- en eetpatroon is. En dan de stress niet te vergeten. Grijp niet meteen naar medicatie. Het is nooit te laat om te beginnen. Uiteraard help ik hier graag bij!

www.beweegstudioleef.nl

FIT & SLANK en 
I’M IN

Anja Basting en Remco Meuwissen, eigenaren

Wat doen jullie samen?
Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat jij je fitter en slanker gaat voelen. Anja van Fit & Slank verzorgt een 8-weekse cursus met de focus op een eenvoudig eetpatroon – ofwel de Regel van 3 en de 7 Afspraken. Remco zorgt met de Milon-cirkel om je sterker en fitter te maken en je conditie te verbeteren in slechts 2x per 10 dagen 35 minuten trainen. Deze specifieke combinatie zorgt ervoor dat we samen resultaten behalen die je eerder voor onmogelijk hield.

Waarin zijn jullie onderscheidend?
Wij geloven niet in pillen, poeders, shakes/ repen of diëten. We werken met veel enthousiasme om iedereen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Daarnaast werkt Remco met het neusje van de zalm wanneer het aankomt op fitnessapparatuur.

Waar halen jullie de meeste energie uit op je werk?

Beide: Hoe harder en enthousiaster er door de cursisten gewerkt wordt hoe meer passie wij uit het vak halen.

Hoe ontspannen jullie na een drukke dag?
Met lekker te sporten 😊


Wat wilden jullie vroeger worden?
Anja: Sportdocent.
Remco: Docent bij de politie.

Wat zou je nog willen bereiken in jullie bedrijf?
Anja: Meer locaties in Nederland; cursussen leefstijlverbetering binnen bedrijven (zoals ik al doe bij Land van Horne, Bosch en Sint Jans Gasthuis).
Remco: Het huidige concept verder opbouwen en uiteindelijk nog twee andere locaties openen.

Wie heeft jullie het meest geïnspireerd?
Anja: Nelson Mandela. “Het lijkt altijd onmogelijk, totdat het is gedaan.”
Remco: Michael Jordan. “I’ve failed over and over again in my life. That is why I succeed”.

Wat is jullie levensmotto?
Anja: “Begin niet morgen, begin NU.”
Remco: Kan ik niet, bestaat niet. Dus eigenlijk: twijfel niet maar ga voor je eigen geluk.

Tot slot, wat willen jullie nog delen?
De bal licht nu bij jou, bel of mail ons gerust voor vrijblijvende informatie.

www.fitenslank.nl

www.milonclubweert.nl