Sinds kort is Nicole’s Beauty Bar gevestigd in CWartier in de Beekstraat, salon 106

‘Het draait om jou’

Eigenaresse Nicole Palmer vertelt met passie over haar vak: “Ik word er zelf blij van als mensen zich na een behandeling hier helemaal ontspannen zijn en letterlijk ‘lekker in hun vel zitten’. Ik blijf mijzelf voortdurend bijscholen met seminars, workshops en studie. Zo ben ik steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op beauty-gebied.” 

Analyse en plan 

In Nicole’s Beauty Bar draait het om jou, jouw welzijn. Met een uitgebreide kennis in huis over huid en huidverzorging. De producten die gebruikt worden zijn van het merk Medik8 – Beautiful Skin for Life en bieden wetenschappelijk bewezen resultaten op het gebied van huidverbetering. Dit vanuit de CSA-filosofie: vitamine C én zonbescherming in de ochtend en vitamine A voor de avond. Er worden fantastische resultaten gezien bij huidveroudering, acne, rosacea, couperose, eczeem, pigmentatie, droge of vette huid en meer. 

Gezichtsbehandelingen zijn er natuurlijk in de meest verschillende soorten. Denk daarbij aan maskers, massages, peelings, microdermabrasie enz. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt eerst een gedegen intake/analyse gedaan om samen te kijken naar mogelijkheden en jouw wensen. Welke resultaten zijn te behalen in welk tijdsbestek? We maken een fijn plan dat bij jou past. 

Optimale aandacht 

Nicole’s Beauty Bar biedt een totaalconcept dat nooit standaard is. Omdat geen twee mensen gelijk zijn, is iedere behandeling altijd helemaal op jou gericht met optimale aandacht voor jouw welzijn. 

Naast een uitvoerig programma dat gericht is op huidverbetering kun je kiezen voor een uitgebreid en luxe ontharingsmenu met alleen de allerbeste producten. Nicole is gespecialiseerd wax-expert. 

Om het plaatje compleet te maken mogen je handen en voeten niet worden vergeten. Bovendien verdienen ze ontspanning en verzorging. Ook hiervoor ben je bij Nicole op het juiste adres. Heerlijke behandelingen voor handen en voeten met natuurlijk de finishing touch: je nagels in een mooi kleurtje dat wekenlang houdt! 

Last but not least: gun jezelf dat verwenmoment! Heerlijk ontspannen en het genot ervaren van heerlijke behandelingen!