Sabina: “Ik ben eindelijk van die vervelende haartjes in mijn gezicht af!”

Hallo! Ik ben Sabina Boteva en ik wil mijn verhaal delen over definitief ontharen via IPL en Pulzzz.

Voor een vrouw is het belangrijk dat zij een stralend, gezond en schoon gezicht heeft, ongeacht leeftijd. Ik ben geen uitzondering. Al jong kreeg ik last van gezichtsbeharing en vanaf mijn 15e al begonnen met verschillende behandelingen om mijn gezichtsbeharing te controleren. Denk aan waxen, harsen en epileren. Telkens weer die vervelende pijn doordat de haartjes eruit getrokken worden. Iedere keer weer uitslag op mijn gezicht, zonder het gewenste resultaat. Na enkele weken kon ik weer opnieuw beginnen.

IPL-behandeling met Pulzzz bij Slender You Fit

Al vaker had ik nagedacht over definitief ontharen via IPL.
Ik hoorde goede verhalen over Pulzzz bij Slender You Fit. Dat maakte mij nieuwsgierig en daarom heb ik een vrijblijvend intakegesprek aangevraagd. Ik was verrast door de fijne manier waarop de medewerkers van Pulzzz bij Slender You Fit mij welkom hebben geheten, het advies dat gegeven werd en de mate van professionaliteit. Ook de kosten vielen mee.

In april 2018 ben ik gestart met de IPL-behandelingen om mijn gezichtsbeharing definitief te laten verwijderen. Tijdens de IPL-behandelingen voel je geen pijntjes en ook de irritatie op mijn huid is verleden tijd. Al na twee behandelingen zag ik geweldig resultaat en besloot ook de oksels te laten behandelen. En na vier behandelingen ook mijn armen en handen. Na zeven behandelingen kan ik zeggen dat mijn gezicht en okselbeharing lichter, dunner en minder is geworden. Tot wel ongeveer 80%. Op mijn armen en handen waren de haren na vier behandelingen helemaal weg.

Deze IPL-behandelingen hebben mij enorm geholpen en mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ik kan het iedereen aanraden. Ik zit weer lekker in mijn vel. Aangezien de zomer er aankomt heb ik besloten nu ook nog de benen te laten behandelen. Dan hoef ik helemaal niet meer te scheren. Wat een genot.


Heeft u ook last van ingegroeide haartjes, irritatie na het scheren of overbeharing? Maak dan een afspraak! Actie van de maand april: eerste okselbehandeling GRATIS. Ga naar www.slenderyoufit.nl voor meer informatie

Slender You Fit
Kerkstraat 70
6006 KR Weert
Tel: 0495 – 543919