Oud gasten op de cover

Loekie van Maaren (72), november 2008

Adviseur lokaal bestuur(ders) en maatschappelijke ondernemingen.  O.a. recentelijk voorzitter Stichting Scarabee (maatschappelijke herontwikkeling van Horne Kazerne tot maart 2016, start Horne Quartier).
Voorzitter Stichting Toon Hermans Huis (inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten).
Lid Raad van Toezicht MeerderWeert, Stichting Primair Onderwijs.

Weert Magazine, het huis aan huisblad voor Weert e.o. geeft mij via aanspreekbare en leuke interviews informatie over mij al dan niet bekende medeburgers. Zo blijf ik op de hoogte van wat er onder de mensen leeft. Ik kijk er naar uit!

Frans Weekers (51), februari 2009

Ik werk alweer bijna drie jaar in Londen waar ik namens Nederland, China, Mongolië, Armenië en Noord-Macedonië in het bestuur zit van de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling. Mijn kantoor ligt midden in de Londense City waar we ook onze vergaderingen hebben. Daarnaast ben ik voor de Nederlandse regering Vertegenwoordiger Wederopbouw Sint-Maarten. Tenslotte zit ik nog in de Raad van Toezicht van de Maastricht School of Management. 

Ik heb veel waardering voor jullie pioniersmentaliteit, ondernemerschap en doorzettingsvermogen om nu alweer een decennium lang een echt Wieërts magazine met inhoud en kwaliteit op elke Weerter en Nederweerter deurmat te laten vallen. Een positief medium waar we als Weerternaren trots op kunnen zijn.

Peter Verkennis (58), juni 2009

Al 39 jaar voorzitter van de stichting Bospop, het festival dat de laatste drie edities erg succesvol is geweest en wat in 2019 alle records gaat breken! We verwachten meer dan 60.000 bezoekers over drie dagen. Ik ben nog steeds werkzaam bij gemeente Nederweert en programmeur in de Bosuil.

En natuurlijk ben ik fan van Weert Magazine!

Ted van den Hurk (70), maart 2011  

Inmiddels al elf jaar uit de zaak: Taverne De oude Munt. Heb tot vorig jaar nog op donderdagavond gewerkt in de Taverne. Nu geniet ik van mijn vrije tijd.

Al sinds het begin is Weert Magazine een heel verzorgd blad. Misschien interesseren je niet elke keer alle artikelen, maar over het algemeen staat er genoeg in en zeker voor elk wat wils. De vaste rubrieken zijn aanraders. Wat ook bijzonder is, is dat de advertenties zó netjes verzorgd zijn dat je ze allemaal leest. Nou, dat is bij heel wat andere bladen juist niet!  Kortom. Houen zó!

Brigitte van Eck (49), april 2011

Acht jaar na de verschijning op de cover werk ik nog steeds met heel veel plezier bij het Munttheater. Weert Magazine is voor mij onmisbaar: ik kijk er iedere maand naar uit. Met name de (achtergrond)verhalen van mensen uit Weert en de themagerichte artikelen lees ik graag. Na het lezen ben je weer helemaal op de hoogte van wat er speelt in onze mooie stad.

Renier Vaessen (69), juli 2011

Beeldend kunstenaar/ ART-SHOCK-kunstuitleen.
Ik was blij met het artikel waarin ik dieper kon ingaan op mijn kunstenaarschap, waardoor de gedachte achter de kunst mogelijk inzichtelijker wordt.

Naar aanleiding van het artikel kwamen er veel positieve reacties die meerdere malen tot gesprek leidden. Daar doe je het voor!

Noël Seerden (53), mei 2013

In het dagelijks leven ben ik docent muziek en CKV op het Dendron College in Horst. Daar werk ik sinds 1996. Naast de lessen die ik geef ben ik ook mentor van een HAVO-2 klas. Sinds 1980 ben ik dirigent van ‘the Streetsingers’ en sinds 1991 ook van ‘Manoeuvre’, beide koren uit Weert.

Weerter mensen (en Wieërter mînse) en hun verhalen, Initiatieven, evenementen, activiteiten, kortom: ‘Met ons in Weert’ wordt nu ‘Over ons in Weert’. Heel leuk om te lezen!

Carien Moonen (53), maart 2011

Ik adem nog steeds muziek. Mijn baan zit vol met muziek en ik verzorg samen met Ronald optredens door het hele land, avondvullende galafeesten en van Oktoberfest tot operette maar ook uitvaarten. Ik geniet ontzettend van mijn vak en vind het juist mooi om een persoonlijk steentje bij te dragen. Ik ben een trotse moeder van twee zonen.

Op dit moment zitten we midden in het vastelaovendjgebeuren en we zijn benieuwd of we Weert dit jaar opnieuw mogen vertegenwoordigen op het LVK in Maastricht.Weert Magazine is voor ons een graag gelezen blad met mooie verhalen. Ik neem het elke maand mee naar mijn vader in Thorn. Daar wordt het ook nog eens helemaal gelezen.