Open dag: 18 nieuwe energieneutrale hallen aan de Pannenweg Nederweert.

Bezoek de Open Dagen van het bedrijfsgebouw Platium met achttien energie-neutrale hallen aan de Platinastraat in Nederweert.
Op zaterdag 8 juni a.s. staan de deuren en poorten open van 10.00 tot 15.00 uur. Overtuig uzelf van de vele mogelijkheden en de voordelen die deze panden op deze locatie bieden. U bent van harte welkom!

 

Te huur: 18 energieneutrale hallen aan de Pannenweg – Nederweert

A1-locatie aan de A2
Het nieuwste project van Spitters Vastgoed is Bedrijfsgebouw Platium met achttien energie neutrale bedrijfshallen. Het pand ligt op een toplocatie op bedrijventerrein Pannenweg; naast de A2, aan de doorgaande weg van Nederweert naar Venlo. Goed bereikbaar met directe aansluitingen richting Eindhoven, Venlo, Roermond en België.

 

A1-locatie gelegen aan de autobaan A2

Uit het jasje gegroeid?
Geen probleem Cor Spitters (74) runt het bedrijf samen met zijn zonen Jeanpaul (52) en Ramon (50) en vastgoedmanager Jan Smits (52). In totaal hebben ze zo’n 135 bedrijfsunits in portefeuille in een gebied dat reikt van de regio Eindhoven tot Leudal. Voor huurders betekent het dat overstappen naar een groter pand binnen die portefeuille altijd mogelijk is zonder het opzeggen van het contract. ”Hierdoor zijn bedrijven flexibel in het opschalen van hun bedrijfsruimte zonder dat ze hun contract op hoeven te zeggen”, legt Jeanpaul Spitters uit.

 

Vlnr: Ramon Spitters, Cor Spitters, Jeanpaul Spitters en Jan Smits.

Duurzaam project
Jan Smits: “Er is gekozen voor een zo energie-neutraal mogelijk project. Elke unit heeft een eigen aantal zonnepanelen. Niet afgenomen stroom kan worden teruggeleverd aan het net. Ledverlichting zorgt voor minimaal stroomverbruik. Daarnaast is elke unit voorzien van een warmtepomp. Hierdoor is veel beter een constante temperatuur te realiseren dan met een heater. Ook koelen in de zomer is hierdoor mogelijk.” Alle units zijn voorzien van een bedrijfshal, kantoor, pantry, toilet, elektrisch bedienbare overheaddeur, een meterkast met water en elektrische aansluiting (3 x 35A) en een internetglasvezelaansluiting. Inmiddels zijn er al enkele units verhuurd.

Check de site
Op de site www.spitters.eu vindt u het complete aanbod van bedrijfspark Platium en andere bedrijfsruimten zoals winkels, kantoren, bedrijfshallen, showrooms en combinaties hiervan. Via een aantal selectiecriteria zoals soort pand, vestigingsplaats en aantal vierkante meters komen ondernemers uit bij een passende en beschikbare bedrijfsruimte. Voor meer informatie en een gerichte, persoonlijke zoektocht belt u met Spitters Vastgoed (0495) 45 08 38.

Maatwerk
Spitters Vastgoed is al ruim 35 jaar specialist op het gebied van bedrijfshuisvesting in Midden-Limburg, Noord-Limburg en oostelijk Noord-Brabant. Doordat Spitters Vastgoed optreedt als verhuurder en tevens als beheerder hebben huurders te maken met één aanspreekpunt. Deze constructie staat garant voor korte communicatielijnen, hoge betrokkenheid en kennis van elk bedrijfspand. Cor Spitters: “Het is voor ons de uitdaging om voor elk bedrijf de geschikte huisvesting te zoeken. Elk bedrijf is uniek en daarom is het vinden van de best passende bedrijfsruimte ook maatwerk. Wij denken mee met een ondernemer. Wij vinden de ruimte die past.”

Spitters Vastgoed Bedrijfshuisvesting B.V.
T: 0495-450838
E: info@spitters.eu
www.spitters.eu