Ondersteunen, meedenken en ontzorgen

Xperal is een vooruitstrevend en dynamisch bedrijf met veel ervaring in de Solarbranche. Vanuit onze vestiging in Weert bedienen wij klanten door het hele land. Onze klanten zijn eigenaren van bedrijven en vastgoed. Daarnaast kunnen wij ook als EPC-er voor investeringsmaatschappijen en projectontwikkelaars optreden. Wij zijn adviseur, leverancier en installateur van PV-installaties en staan garant voor eerlijk advies, kwaliteit, vertrouwen en een goede afhandeling en nazorg. We kunnen onze klanten daar waar nodig ondersteunen en meedenken tijdens het traject of de klant ontzorgen door het hele traject uit handen te nemen.

Stimuleringsregelingen

Als u ervoor kiest om op duurzame wijze energie te produceren, bestaan hiervoor diverse regelingen. Of u in aanmerking komt voor deze regelingen is afhankelijk van een aantal randvoorwaarden.

Omdat deze stimuleringsregelingen in de loop van de tijd variëren, kijken wij graag met u mee om te bepalen welke voor u van toepassing kunnen zijn.

SDE++

Ook dit jaar is het mogelijk om een SDE++ subsidie aan te vragen voor zakelijke zonnepanelen-installaties. De SDE++ subsidie stimuleert duurzame energieproductie en is bedoeld voor bedrijven en non-profit instellingen in diverse sectoren.

Het indienen van een SDE++ subsidieaanvraag is open van 5 oktober tot en met 11 november 2021. Er is een budget van € 5 miljard beschikbaar.

Zonnepanelen kunnen ook interessant zijn zonder subsidie. Bent u geen grote stroomverbruiker? Dan kunt u gebruik maken van het recht om te salderen. Alle kWh’s van de zonnepanelen worden met uw verbruik verrekend. Dat bespaart aardig op uw stroomrekening. Verbruikt u wel veel maar heeft u niet een heel groot dak? Bijvoorbeeld een kantoorgebouw of een zorginstelling. Dan zijn zonnepanelen zonder subsidie vaak ook interessant. Want u bespaart net zo goed direct op de stroomrekening. 

Meer weten wat de SDE++ subsidie of een andere mogelijkheid voor duurzame energieopwekking voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor u.