Nieuw in de Langstraat: PD Fashion Club

De frisse voorjaarskleuren als geel, lichtblauw en fuchsia-roze springen direct in het oog als je de nieuwe winkel van PD Fashion Club binnenloopt. Sinds kort is de Langstraat een mooie dames- en herenkledingzaak rijker. Claudia Limpens is samen met haar broer Jordy eigenaar van PD Fashion Club. In Sittard openen ze binnenkort een tweede winkel. Naast deze twee nieuwe winkels leveren zij al jaren bedrijfskleding aan bedrijven, overheidsinstanties, schoolopleidingen e.d.

Splitlevel winkel

Claudia (49) en Jordy (44) zijn geen onbekenden in de modedetailhandel. Vader Harrie (75) staat aan het hoofd van de in Zuid-Limburg bekende Pieters Dortu modewinkels met vestigingen in Heerlen, Beek, Sittard, Maastricht en in het Noord-Brabantse Deurne. Claudia en Jordy hebben nu hun eerste PD Fashion Club-winkel geopend in de Langstraat in Weert. Claudia: “We kwamen in Weert kijken en rondom ons heen liggen een aantal goede modewinkels. Deze winkel met split level sprak ons direct aan. Bij binnenkomst heb je rechts de damesmode en die loopt verder naar boven, links vooraan begint de herenmode en die loopt verder door naar beneden. Een hele leuke winkel met een leuke uitstraling! En als de terrasjes op de Markt vol zitten, hopen we dat de mensen onze winkel binnenlopen en lekker komen rondneuzen.”

Altijd korting

Bij PD Fashion Club shop je altijd met flinke kortingen. De meeste artikelen zijn halve prijs. De overige artikelen zullen tegen minimaal 30% korting worden aangeboden. Maar van een typische outletwinkel is hier zeker geen sprake. Claudia: “We zijn van origine gewend om service aan klanten te geven. In een outlet is het vaak van ‘zoek het zelf maar uit’. Wij willen onze klanten helpen en goed advies geven. Met name bij de herenkleding is dat belangrijk; de maten (lengte- en buikmaten) variëren en elk merk is anders. Wij helpen om de juiste maat en pasvorm te vinden en adviseren graag.”

Werk aan de winkel

PD Fashion Club zoekt een storemanager en storemedewerkers. Belangstellenden kunnen een mail sturen naar info@pietersdortufashion.nl, bellen met 046-2402468 of rechtstreeks solliciteren op de website www.pdfashionclub.nl