Mooier Weert maakt Weert mooier

Jezelf goed verzorgen geeft je een lekker gevoel. Even een moment van ontspanning voor jou alleen. Voelen dat je ertoe doet. Je voedt er je binnenste mee.

Hebben we het echter te druk, dan lijken we onze prioriteiten te verleggen en onze zelfverzorging schiet er dan wel eens bij in. “Zonde!” vinden Caroline Smolenaers van MOOI PMU en Carool Platteel van CP Hair&Beauty. “Veel vrouwen vergeten zichzelf. Een veel voorkomend voorbeeld is dat zodra menige vrouw moeder wordt, de kinderen en het gezin op de eerste plaats komen te staan. En dan is de broodnodige selfcare ver te zoeken. Een bezoek aan een kapper of schoonheidsspecialist wordt dan ook meer als een luxe gezien die men zichzelf opeens niet meer gunt.”

V.L.N.R. Carool Platteel (Carool Platteel Hair & Beauty), Jaqueline Slenders (Stories to tell)
Caroline Smoleanaars van Hoorn (Mooi PMU), Mayko van Heugten (By Mayko), Emma van Dooren (MJewellery)
Op de foto ontbreekt: Germaine Meijering (Germaine fotografie). Munnichs schoenen.

Caroline en Carool bedachten daarom het nobele idee om drie Weerter vrouwen eens helemaal in de watten te leggen met een volledig verzorgde make-over.

De dames betrekken nog vier vrouwelijke Weerter ondernemers om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Majko van Heugten van kledingzaak BMajko zorgt voor een ‘fabulous outfit’; Emma van Dooren maakt de outfit af met haar handgemaakte sieraden; Germaine Meijering-Paulissen van Germaine Fotografie maakt mooie foto’s van het resultaat en videografe Jacqueline Slenders van Stories to Tell, legt het hele proces van de make-over vast op video voor een levenslange herinnering. Mooier Weert is geboren en popelt om aan de slag te gaan!
Afgelopen december deed Mooier Weert een oproep via social media een vrouw in je omgeving daarvoor op te geven. Daar werd massaal op gereageerd. Caroline: “De verhalen die binnenkomen zijn indrukwekkend, schrijnend soms. De vrouwen maakten veel ingrijpende dingen mee. Allen verdienen dat speciale moment voor zichzelf.”

Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, maakt Mooier Weert de drie gelukkige winnaressen bekend op hun social mediakanalen. De speciale dag en de ongetwijfeld mooie resultaten zijn daar ook te volgen. Mis het niet!

-Want de Weerter vrouw is het waard!-
www.mooierweert.nl