Minibieb in een telefooncel

Op 29 maart 2020 hebben wij onze eerste minibieb en Kinderzwerfboekstation Het Leuker Biebje geopend. Dit stond al even in de planning maar door omstandigheden was het er niet eerder van gekomen. Toen de wereld in de lockdown terecht kwam door COVID-19, wisten wij dat dit het moment was om een minibieb te starten. Deze minibieb was iets kleiner dan wat wij nu hebben staan, maar desalniettemin werd er veel gebruik van gemaakt en wisten al veel mensen hem te vinden. In september hebben wij een tweede minibiebje geopend in het Dorpshuis De Paol in Altweerterheide.

Op 5 juni 2021, tijdens de Dag van de Minibieb, is de huidige Minibieb Het Leuker Biebje geopend. Dit is een originele Engelse telefooncel die uit Chesterfield UK komt, en staat nu op de Leukerstraat 10 in Weert! 

De telefooncel heeft als het ware een tweede leven gekregen, net als wat wij met de boeken in de minibieb doen. In deze minibieb kunnen wij heerlijk veel boeken kwijt van alle genres en voor alle leeftijden. Leen een boek, ruil een boek of breng een boek.

facebook.com: HetLeukerBiebje
Instagram: minibieb_het_leuker_biebje

Marianne Raats

Marianne