MENGELMOES: “Je dagelijkse kopje blij…”

Lieke van Dun schrijft:

Mengelmoes is een beleving vol ontspanning en happiness, waar je terecht kunt voor een leuk cadeautje, lekkere koffie of onderscheidend gebak. En binnenkort ook voor een verse lunch en een heerlijke high tea!

De eigenaresse Lieke van Dun heeft tien jaar in het beroepsonderwijs gewerkt en maakt met de opening van Mengelmoes verborgen dromen waar. De conceptstore baseert zich op haar ervaringen; leuk shoppen, waarbij je producten kunt voelen en ervaren, maar ook anderen ontmoeten onder het genot van goede koffie. Mengelmoes verkoopt exclusieve producten, de meeste met een verhaal zoals bijvoorbeeld de sieraden van Bazou, gemaakt door jongeren in de Wajong. Gericht op de trendy vrouw en kinderen verkoopt Mengelmoes merken als Zoedt, Zuster Evie, Dist, Mijnstijl, SNURK, Jabadabado, Studio Schatkist, Brikkon en vanaf nu ook Zusss!

Zusss maakt met haar zachte, frisse stijl en prachtige tassen, woondecoratie en sieraden het assortiment van Mengelmoes compleet. Ik hou van alle producten van Zusss en ben er trots op dit merk te mogen verkopen. Om dit te vieren krijg je vanaf april een goodiebag met shopper, kaars en kaart van Zusss cadeau bij besteding vanaf €25,- (zo lang de voorraad strekt).

Mengelmoes is gevestigd aan de Muntpromenade 2 in Weert. Vanaf april kun je zowel binnen als buiten genieten. Met een baristatraining op zak is koffie maken weer een ambacht en dat proef je! We serveren een direct trade single origin koffieboon uit Peru, gebrand door Koffiebranderij Fascino Weert. Er wordt direct bij de boer ingekocht en onze zachte, maar volle Tunki koffieboon komt van één plantage. De verschillende smaken losse thee komen van Hof van Schoor in Nederweert. Ons homemade gebak wordt gemaakt door patisserie Coeurdebeurre en het Weertse Renmeisje. De lekkernijen voor een high tea verzorgen zij ook. Aan een toegankelijke (alles vers bereid) lunchkaart wordt hard gewerkt. Volg Mengelmoes online via www.mengelmoesweert.nl of via social media om op de hoogte te blijven van alle leuke ontwikkelingen en acties.

Maar vooral, wees welkom. Kom binnen om eens rond te neuzen en te genieten van jouw dagelijkse kopje blij

www.mengelmoesweert.nl

Muntpromenade 2, 6001 EH Weert

Lieke van Dun van Mengelmoes, Muntpassage Weert