Mannenwerk – Marc Compen, Frank Leenen, Jeroen Bijsterveld en Geert Teluij

Maak kennis met Marc Compen, Frank Leenen, Jeroen Bijsterveld en Geert Teluij in onze rubriek MannenWerk

Mark Compen

Mark Compen (46)
Parketteur 

Wat doet je bedrijf?
Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van parket, pvc, en laminaatvloeren maar ook het bekleden van bestaande trappen behoort tot de mogelijkheden.

Waarin ben je onderscheidend?  
Ik denk vooral ruim 30 jaar ervaring, kennis, enthousiasme en klantvriendelijkheid.  Ik probeer mijn klanten een vrijblijvend gevoel te geven. Ik ben geen verkoper maar adviseer mensen naar hun juiste keuze. Het werken met de beste producten en goede leveranciers dragen hieraan bij om tot een goed eindresultaat te komen.

Hoe ontspan je na een drukke dag?
Ik ben heel graag bij mijn gezin. Ik probeer zoveel mogelijk tijd met hen door te brengen en leuke dingen te doen. Dat lukt niet altijd met mijn drukke agenda. Maar ook mijn vrienden zijn belangrijk voor me. Daarnaast vind ik het prettig om lekker met de hond de bossen in te gaan.

Wat wilde je vroeger worden? 
Timmerman. Ik wilde altijd graag met mijn handen werken.

Wat zou je nog willen bereiken met je bedrijf?
Eigenlijk ben ik heel tevreden met waar ik nu sta. Het realiseren van een mooie showroom waar ik mijn klanten kan ontvangen ontbreekt nog even maar daar komt begin 2023 verandering in.

Wie heeft je het meest geïnspireerd?
Denk toch wel mijn ouders. Zij hebben mij geleerd dat je met de juiste instelling veel kunt bereiken.

Wat wil je nog delen met onze lezers?
Ik kom uit een familiebedrijf waar ik ruim 28 jaar werkzaam ben geweest. Sinds 2020 ben ik onder mijn eigen naam doorgegaan. Eigenlijk weer op de manier zoals mijn vader 40 jaar geleden zijn bedrijf begon. Weer terug naar een eenmanszaak waardoor ik vanaf de eerste kennismaking tot het realiseren van de werkzaamheden het enige aanspreekpunt ben.

www.markcompen.nl
06-21 89 43 84


Cito totaalservice

Frank Leenen (53)
Eigenaar

Wat doet je bedrijf?
Inrichten van kantoren in de breedste zin van het woord.

Waarin ben je onderscheidend?
Creativiteit, oplossend denken en service.

Hoe ontspan je na een drukke dag?
Lekker TV kijken met mijn meisje Angel.

Wat wilde je vroeger worden?
Uiteraard brandweer, politieagent of cowboy.

Wat zou je nog willen bereiken met je bedrijf?
Nog méér tevreden klanten.

Wie heeft je het meest geïnspireerd?
Mijn vader. Altijd sociaal bezig en veel handelen. Helaas veel te vroeg overleden.

Wat wil je nog delen met onze lezers?
Lééf’! Beter rijk leven dan rijk sterven!

info@cito-totaalservice.nl
06 52 61 01 69 


SNS Bank  

Jeroen Bijsterveld (39) en Geert Teluij (41)
Financieel adviseur

Wat doet je bedrijf? 
SNS is een landelijk opererende bank die onderdeel is van de Volksbank waar onder andere BLG, ASN en de Regiobank ook onder vallen. Zowel particulieren als het midden- en klein bedrijf kunnen bij ons terecht voor hun bankzaken (betalen, sparen, verzekeren, financieren).

Waarin ben je onderscheidend?
Wij geloven niet in een lange afstandsrelatie. Wij geloven in persoonlijke aandacht waarbij wij wel nog meer dan 200 winkels hebben waar je gewoon kunt binnenlopen voor een gesprek over je geldzaken.

Wij vinden dat geld een middel is om mensen te laten groeien. Daarom stellen wij de mens voorop en daarna pas het geld. Mede om deze reden bieden wij bijvoorbeeld ook woninghypotheken aan van andere geldverstrekkers. Zo kunnen we per klantsituatie kijken welke maatschappij het best passend is. Wanneer je meer wil weten, maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek.

Hoe ontspan je na een drukke dag (Geert)?
Na een drukke dag is het fijn om thuis te komen, met mijn vrouw en kinderen samen te eten en daarna een uurtje te gaan sporten of lekker op de bank een serie te kijken. 

Wat wilde je vroeger worden (Jeroen)?
Piloot. Vroeger was ik onder de indruk van de actiescènes op grote hoogte in de film Top Gun. Door hoogtevrees heb ik deze droom helaas moeten laten schieten.

Wat zou je nog willen bereiken met je bedrijf? 
De wereld om ons heen verandert snel. We vinden het belangrijk dat onze klanten hierin kunnen blijven groeien. Of het nu gaat om groei in werk, persoonlijk leven of vermogen. We willen onze klanten nu en in de toekomst hierin blijven ondersteunen. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen financieel weerbaar te maken en te houden.

Wat wil je nog delen met onze lezers?
Loop gerust een keer binnen voor een kop koffie en een goed gesprek. 

www.snsbank.nl
06-10 98 10 90 en 06-12 02 79 51