Mannenwerk – Frank Clement, Bart Custers & Joost Slaats

Maak kennis met Frank Clement, Bart Custers en Joost Slaats in onze rubriek MannenWerk.

Administratiekantoor Keent

Frank Clement (58)
Boekhouder, administrateur, belastingintermediair

Omschrijf je dienst of bedrijf
Dienstverlening in brede zin op financieel-administratief gebied voor zowel bedrijven als particulieren. Daarbij kun je denken aan boekhoudingen, omzetbelasting, inkomstenbelasting, toeslagen, erfbelasting, schenkbelasting. Simpelweg te veel om op te noemen… Ik noem mezelf altijd gekscherend ‘MVA’, dat wil zeggen ‘Manusje-Van-Alles’.

Waarin ben je onderscheidend?
De zeer hoge mate van betrokkenheid bij mijn klanten. Het bezigen van simpel taalgebruik en duidelijke uitleg. Altijd zoekend naar een praktische oplossing. Een luisterend oor voor iedere klant maar ook een eerlijke mening van mijn kant.
24/7 bereikbaarheid en binnen 24 uur antwoord op je mailbericht of telefoontje.

Hoe ontspan je na een drukke dag?
Televisiekijken en een beetje chillen.

Wat wilde je vroeger worden?
Boekhouder of administrateur, dat was voor mij snel duidelijk.

Wat zijn je ambities voor de toekomst?
Blijvend mensen en bedrijven helpen met het bieden van praktische oplossingen op het gebied van belastingen, toeslagen of wat dan ook. Kortom, een positieve bijdrage leveren voor iedereen.

Wie heeft je het meest geïnspireerd?
Politici, zoals Lillian Marijnissen, Renske Leijten, Pieter Omtzigt en Caroline van der Plas.
Last but not least, ook plaatselijke ondernemers die met passie hun beroep of bedrijf uitoefenen. 

Wat is je guilty pleasure?
Kijken naar YouTube filmpjes over politieke debatten, het poetsen en restaureren van auto’s, documentaires 2e WO, muziekvideo’s van de jaren 60/70/80/90 enz. enz.

Wat wil je nog delen met onze lezers?
Wat je ook doet of wil gaan doen in je leven, grijp de kansen die je krijgt en neem het heft in eigen handen. Volg daarnaast het motto van mijn schoonvader: “Koop elders niet, wat Weert u biedt!”

www.administratiekantoorkeent.nl
06-22 20 84 64


Vos Bouwbedrijf BV

Bart Custers (34)
Aannemer – DGA

Omschrijf je dienst of bedrijf
Vos Bouwbedrijf heeft zich sinds 1991 ontwikkeld tot een allround aannemersbedrijf in de omgeving Weert – en ver daarbuiten – voor de particuliere en de zakelijke markt. Van het plaatsen van een dakraam tot het realiseren van projecten tot en met 20 woningen en alles daartussen. Van de initiatieffase tot aan de beheerfase. Ontzorgen van A tot Z met een dynamisch team dat iedere dag met veel plezier werkt aan uitdagende projecten met een mooi eindresultaat. 

Waarin ben je onderscheidend?
Wij zijn als één van de weinige aannemers in de regio aangesloten bij BouwGarant, Woningborg én Bouwend Nederland. Partijen die onafhankelijk – zonder enig belang – het uiteindelijke resultaat van de klant vooropstellen. Wij worden ieder jaar technisch en financieel beoordeeld waardoor klanten er verzekerd van kunnen zijn zaken te doen met een gedegen en solide partij. Ook bieden deze partijen zekerheid en een vangnet als het nodig is. Oftewel: “Gediplomeerd, betrouwbaar vakmanschap!”

Hoe ontspan je na een drukke dag?
Door relaxt een film of serie kijken, gezellig uit eten gaan en tijd doorbrengen met vrienden en familie. 

Wat wilde je vroeger worden?
Metselaar. Vanaf heel jonge leeftijd speelde ik vele uren met Lego en bouwde ik het ene bouwwerk na het andere. Dit was toen al de inspiratiebron richting de bouw. In de loop van de jaren werd metselaar bijgesteld naar architect totdat ik – gedurende de opleiding – besefte dat mijn passie en kracht niet lagen bij het visuele maar bij het technische aspect. Vandaar de aannemerij. 

Wat zijn je ambities voor de toekomst?
Het bedrijf verder professionaliseren, bijblijven met de telkens veranderende en bijkomende wet- en regelgeving en structureel zorgen voor nieuwe aanwas binnen de organisatie. Dan zullen we nog vele mooie, uitdagende en spraakmakende projecten realiseren in Weert en omgeving.  

Wie heeft je het meest geïnspireerd?
Dat is niet specifiek één persoon. Ieder individu heeft zijn eigen kracht waar een ander iets van kan leren. Het is de kunst al deze krachten te bundelen en daarmee jezelf steeds verder te ontwikkelen en je beter te maken in hetgeen je doet. 

Wat wil je nog delen met onze lezers?
‘Pressure makes diamonds and hard work pays off!’

www.vosbouwbedrijf.nl
(0495)  54 19 67


Slaats Veiligheidstrainingen

Joost Slaats (45)
Eigenaar, docent veiligheidstrainingen

Omschrijf je dienst of bedrijf
Slaats Veiligheidstrainingen verzorgt opleidingen voor veilig werken met de Heftruck, reachtruck, hoogwerker, bovenloopkraan en meer. Maar ook de (VOL) VCA-cursus met diploma in 1 dag. 
Tevens verzorgen wij uw BHV (bedrijfshulpverlening), Reanimatie & AED en EHBO-certificaat. Vaak al in een halve dag. Het doel? De veiligheid vergroten, ongevallen verminderen en voldoen aan de eisen van de Arbowet.  

Waarin ben je onderscheidend?
We leveren een breed scala aan opleidingen, diensten en goederen waardoor we klanten grotendeels kunnen ontzorgen. Door te weten wat de Arbowet voorschrijft en wat onze klanten graag willen kunnen we flexibel, snel en effectief mensen opleiden met behoud van de productiviteit op de werkvloer. Voor interne transportmiddelen vooral onder werktijd en op de werkvloer met eigen materieel in de eigen omgeving. Intensief en op maat. 
Vanaf een deelnemer tot een grote groep komen we bij u op locatie. 

Hoe ontspan je na een drukke dag of week?
Door leuke dingen te doen en fijne gesprekken te hebben met de kids. Met een wijntje en een etentje met mijn liefje. Of een hoop gezelligheid met lieve vrienden. 

Wat wilde je vroeger worden?
Een vader voor mijn kinderen zoals mijn vader dat voor ons was.  

Wat zijn je ambities voor de toekomst?
Een voetafdruk achter te laten voor mijn kinderen zodat ook zij later over mij denken zoals ik over mijn vader denk. 

Wie heeft je het meest geïnspireerd?
Mijn ouders hebben mij gevormd als persoon. Eerlijk, open en liefdevol. Daar ben ik trots op. Mijn schoonvader Ruud heeft mij geïnspireerd om voor mezelf te starten. Hij liet mij inzien dat met mijn passie voor veiligheid, ik kon komen waar ik nu ben. Een trotse ondernemer.

Wat is je guilty pleasure?
Afschakelen op een heerlijk feest of festival met stevige muziek, lekkere bubbels en gezellige mensen. 

Wat wil je nog delen met onze lezers?
Alles komt goed… maar niet vanzelf!

www.slaatsveiligheidstrainingen.nl
06-19 58 00 85