Lettobeds, nieuwe beddenzaak biedt ook private-lease.

In de Maasstraat in Weert is deze weken hard gewerkt in de nieuwe beddenzaak Lettobeds die Tweede Kerstdag opent. De showroom, waar tientallen modellen staan die het bedrijf zelf ontwikkelt en produceert, geeft de consument de gelegenheid het product goed te beoordelen. Het is een ‘fysieke’ aanvulling op internetwinkel lettobeds.nl. “Bedden zijn té belangrijk om ze aan te schaffen zonder ze te proberen. Met de opening van onze showroom kunnen klanten optimaal kennismaken met het product en de diversiteit ervan. Lettobeds zelf zien, ervaren, voelen en proefliggen vóór je bestelt”, aldus woordvoerder Ellen Schipper van Lettobeds.

Wat op je pad komt, creëer je zelf Ellen: ”Bij het kopen of verbouwen van een huis is het bed vaak een sluitpost omdat de aanschaf nogal prijzig is. Daarnaast zien we een duidelijke trend in de markt dat consumenten graag willen betalen voor gebruik in plaats van bezit. Waarom zou je ook een paar duizend euro betalen als je, net als een mobiele telefoon of een privé leaseauto, gemakkelijk per maand kunt betalen voor slaapcomfort? Dit is allesbehalve een schande maar een moderne manier van leven en verstandig omgaan met je geld. Instapmodellen zijn al te koop voor € 1.795,- of te leasen voor € 25,- per maand via samenwerkende partner Bedrent.nl. Er is sprake van een zuivere private lease en geen krediet.

Diversiteit De nieuwe beddenzaak in Weert is de eerste showroom van Lettobeds in Zuid-Nederland. Het hoofdkantoor is in Gouderak en in Tilburg is het logistiek centrum van waaruit de bedden (1000+ uit voorraad) geleverd worden door de gehele Benelux. Begonnen met een internetwinkel heeft Lettobeds met de zaak in Weert nu de tweede showroom in het land geopend. Ellen: “Weert is een mooie, aantrekkelijke stad die het beste van Brabant en Limburg in zich heeft. In deze prachtige straat hopen we iets toe te voegen aan het bestaande aantrekkelijke aanbod.”

Naast de koop- en leasemogelijkheden onderscheidt Lettobeds zich ook door hun product. De bedden worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. De collectie bestaat uit 10 modellen, die zowel vlak als elektrisch zijn te leveren en elk in 12 verschillende kleuren. Het bedrijf staat garant voor jarenlang slaapcomfort op het hoogste niveau, wat resulteert in 25 jaar garantie op framebreuk en vering. Volgens Ellen staat de kwaliteit gelijk aan de merken Hästens, Jensen en Auping. Omdat er gewerkt wordt met (bijna onzichtbare) hoezen voor de boxspring én het hoofdboard is de kleur van het complete bed eenvoudig aan te passen en krijgt het bed in een handomdraai een compleet nieuwe look. Door de efficiënte bedrijfsvoering en verregaande automatisering is het bedrijf in staat om kwalitatief hoogstaande producten tegen zeer interessante prijzen te leveren. In principe levert, plaatst en installeert Lettobeds binnen 10 dagen na opdracht het bestelde bed door de gehele Benelux.

Doordacht Omdat het bedrijf ook producent is, biedt het een goed doordacht product met veel upgrademogelijkheden. Latex- en foammatrassen met warmte-isolatie en vochtafvoer of dekbedden en kussens in verschillende soorten dons of antiallergisch materiaal. Lettobeds heeft ook haar eigen textiellijn. Van kussenslopen tot dekbedovertrekken en van hoeslakens tot moltons. Ellen: “Om de aankoop van een bed compleet te maken hoort daar natuurlijk ook textiel bij. Wil je dit allemaal nieuw en van goede kwaliteit aanschaffen, ben je gauw € 1.000,- kwijt. Daarom bieden we dit als alternatief ook aan in de lease. Van elk product twee stuks kost je per maand slechts € 10,- extra. Maar ook over kleine details is nagedacht. Zo is een vlak bed later eenvoudig elektrisch verstelbaar te maken, bedienbaar via een app. Het hoofdboard bestaat uit twee delen wat erg handig is bij verhuizen in kleine ruimtes. Er zijn opties als een verbreder van het hoofdboard, een bijpassende bedtafel of handige opbergvakken. Lettobeds ontwikkelt haar producten op deze manier gericht op de praktijk. En met optimale service en bereikbaarheid.

Opening De winkel aan de Maasstraat in Weert opent op Tweede Kerstdag. Iedereen is welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Om dit feestelijk te onderstrepen is er naast champagne ook een aantrekkelijke cashback-korting bij de aankoop van een bed. Een deal ‘waar u niet wakker van hoeft te liggen’. Lettobeds is iedere zaterdag open van 10.00 tot 17.00 uur en is 24/7 operationeel via de website www.lettobeds.nl en www.bedrent.nl

Maasstraat 36A , Weert T (085) 876 93 61 E info@lettobeds.nl