Judith van der Staaij: dansdocente en zakenvrouw

Wie wel eens de sterren van de hemel danst bij Judith’s Dance Point, weet dat Judith werkelijk van alle markten thuis is. Van professioneel stijldansen tot spelletjes met de allerkleinsten en van rolstoeldansen tot zweterige Zumba! In de twee ruime danszalen die Judith’s Dance Point rijk is, wordt heel wat uurtjes gedanst en gesport, maar ook gefeest en gewerkt!

Feestvieren bij Judith’s Dance Point

Judith ziet kansen en benut die. Het is toch zonde om zulke prachtige zalen niet te delen met iedereen die ernaar op zoek is? Comfortabele zitjes, een gezellige bar en professioneel licht en geluid staan tot ieders beschikking! Menig verjaardagsfeest, jubileum en borrel is al de revue gepasseerd. Judith biedt immers naast haar ruime zalen, indien gewenst, ook catering en zelfs dansworkshops aan! Voldoende plek, goede muziek en lekkere hapjes en drankjes – wat wil je als feestvierder nog meer?
Zo is het tijdens een huwelijksfeest natuurlijk ideaal om dé openingsdans op een echte dansvloer te kunnen dansen! Judith helpt aanstaande bruidsparen bovendien maar al te graag met de choreografie van zo’n speciale dans. 25 jaar of zelfs 50 jaar getrouwd? Dan is het zeker leuk om de dansschoenen onder het stof vandaan te halen en samen de dansvloer onveilig te maken!
Ook voor de allerkleinsten biedt zo’n danszaal talloze mogelijkheden. Zij hebben alle ruimte om te rennen en te dansen, terwijl papa en mama onder het genot van een lekker kopje koffie toekijken. Met haar achtergrond als lerares in het basisonderwijs weet Judith als de beste hoe ze de kinderen een middag om nooit te vergeten kan bezorgen!

Zakelijke meetings

De ruime zalen van Judith’s Dance Point zijn echter ook zeer geschikt als locatie voor een vergadering, cursus of netwerkborrel. Grote gezelschappen benutten de hele zaal en voor kleinere groepen wordt de indeling aangepast. Geheel naar eigen wens! Een klein podium met daartegenover tientallen stoelen voor een lezing of juist een knus hoekje voor een businessmeeting? Het kan allemaal. Microfoon, flipboard of beamer nodig? Judith regelt het! Zelfs aan hapjes en drankjes wordt gedacht. Judith verzorgt met liefde koffie en thee, een stevige lunch of smaakvolle borrelhapjes. Uiteraard behoort ook een lekker stuk Limburgse vlaai tot de mogelijkheden!

Ook voor zakelijke meetings is Judith’s Dance Point zeer geschikt

Alle zorgen uit handen

Indien gewenst neemt Judith verder alle organisatorische zaken uit handen. Als zakenvrouw en dansschoolhoudster weet zij immers als geen ander wat er nodig is om een spectaculair feest of een vruchtbare vergadering te laten slagen. Haar jarenlange ervaring gebruikt ze dan ook graag om anderen van alle gemakken te voorzien! Als feestvarken hoef je niet meer te doen dan bij te kletsen met je gasten en je cadeaus te verzamelen. Kom je bij Judith vergaderen, dan is je agenda het enige waar je aan hoeft te denken. Ideaal!

Durf jij een dansje te wagen?

Natuurlijk kan er tijdens feesten en partijen ook gedanst worden. Judith’s Dance Point is en blijft een dansschool! Vol enthousiasme geeft Judith workshops tijdens kinderfeestjes, personeelsfeesten en verjaardagen. Gasten staan ervan versteld hoeveel mensen zij de dansvloer op krijgt! En raad eens? Na een les van Judith blijken ze zelfs te kunnen dansen! Twee vliegen in één klap, want dat is naast heel gezellig, ook nog eens hartstikke gezond!

Elk evenement een succes

Met net zoveel enthousiasme als waarmee Judith op de dansvloer staat, denkt ze mee over hoe ze van elk evenement een groot succes kan maken. Themafeest, 25 jaar getrouwd of een gepensioneerde? Judith hangt de slingers wel op! Voor businessmeetings en vergaderingen wordt een oase van rust gecreëerd en tijdens cursussen of workshops zorgt Judith voor een inspirerende omgeving. Ook met de organisatie van koffietafels, afscheidsfeesten en netwerkborrels heeft Judith ruimschoots ervaring. Zowel haar zalen als haar service stemt ze volledig af op persoonlijke wensen.


Een powervrouw die weet hoe ze een feestje moet bouwen en zaken moet doen – dat is Judith van der Staaij!

Judith’s Dance Point Kessenichstraat 3, 6004 TP Weert (0495) 530 342 www.danseninweert.nl