Henko Helly Hansen Workwear: grootste showroom voor werkkleding in Nederland!

Door Francis Bruekers

Wie ’s avonds over de Roermondseweg rijdt, kan het niet zijn ontgaan. Een knipperende elektrische boom in de etalage wijst voorbijgangers op de gloednieuwe zaak voor bedrijfskleding. Sinds december 2018 bevindt zich hier de showroom en winkel van Helly Hansen Workwear. De winkel is overzichtelijk en biedt in één oogopslag een beeld van het totale aanbod.

Nergens in Nederland vindt u een grotere showroom van Helly Hansen Workwear. In de winkel vindt u meer dan 1.200 producten. Een ruim assortiment aan comfortabele, warme en praktische kleding voor allerlei branches. Variërend van broeken in diverse soorten en maten, geschikt voor diverse werkdoeleinden, tot hoodies, jacks en meer. Dubbel- en trolley-bags, veiligheidshesjes, accessoires en adequate werkschoenen in diverse modieuze uitvoeringen staan overzichtelijk opgesteld, zodat u meteen ziet waar u moet zijn in de winkel. U bent niet meer kostbare tijd kwijt dan nodig.

Werknemers van grote en kleine bedrijven, van heinde en verre, dragen bij voorkeur de comfortabele en praktische werkkleding van HH Workwear. Producten van Helly Hansen zijn kwalitatief sterk, ademen, zijn duurzaam, praktisch en flexibel. Bovendien zijn de producten perfect afgewerkt, voorzien van allerlei praktische details en nagenoeg onverslijtbaar.

Werkkleding van Helly Hansen is uitermate geschikt voor de bouw, industrie, autobranche, visserij, en servicebranche. Met werkkleding van Helly Hansen straalt u als bedrijf kwaliteit uit, met oog voor praktisch gebruiksgemak. Voor iedereen die buiten werkt!

“Helly Hansen: best verkocht en dat is niet voor niets!”

Wijnand: “Dit merk steekt met kop en schouders uit boven andere aanbieders. Het biedt voor iedere situatie – winter of zomer, regen of zonovergoten – comfortabele werkkleding geschikt voor elke branche.”

HH Workwear in Weert is een dochterbedrijf van Henko A&T. Dit toonaangevende bedrijf is sinds 2008 gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van kleefstoffen, gereedschappen en aanverwante producten voor de installatie en het onderhoud van kunstgras. Henko A&T is een actieve en innoverende speler in de markt en onderscheidt zich door het bieden van hoge kwaliteitsproducten.

Door jarenlange praktische ervaring in de kunstgraswereld zijn hun producten ontworpen om ook aan de behoefte te voldoen van de installateurs ervan. Daar hoort in de filosofie van directeur Wijnand Hendriks ook werkkleding bij.

“Met HH Workwear in combinatie met Henko A&T bieden we de klant een totaalpakket, ofwel ‘one stop shopping’. We bedienen echter niet alleen de kunstgrasbranche. De vele bedrijven die ‘buiten werken’ uit de regio Limburg en Brabant weten de weg naar onze winkel perfect te vinden, hoewel we pas sinds december 2018 open zijn.”

Danny de Leeuw; aanspreek-punt in de winkel

Voor concreet advies over de meest geschikte werkkleding voor uw medewerkers, kunt u bij Danny de Leeuw terecht. Danny is geen onbekende in het Weerter land en de kledingbranche. Via Helly Hansen volgde zij diverse trainingen en workshops, zowel in Nederland als in het buitenland, om op die manier de producten én de kwaliteit ervan te leren kennen. “Nu ik zelf heb ervaren hoe comfortabel de kleding is, kan ik het iedereen aanbevelen.”

Als echte voetbalmamma, wekelijks te vinden langs de lijn, weet zij als geen ander hoe prettig het kan zijn om deugdelijke kleding aan te hebben bij wind, kou, regen en zonneschijn. “Wij hebben thermoshirtjes in het assortiment, die heel geschikt zijn om warm te lopen op het veld. Voorzien van een mooi geborduurd logo, staan de voetballertjes er perfect op.”
Danny is tevens de bedrijfscontactpersoon voor de advisering en verkoop van werkkleding. “Wij brengen graag een bezoek aan uw bedrijf om te inventariseren welke kleding voor uw medewerkers het meest geschikt is en leveren de bestelde kleding zelf bij u af.”
Het assortiment vernieuwt voortdurend. Binnenkort verschijnt een collectie werkkleding in legerprint, voor de werknemer of bedrijfseigenaar die zich wil onderscheiden.

Alle werkkleding kan worden voorzien van bedrijfslogo’s. Dit kan door borduren of printen. Bij HH Workwear is ook hoogwaardige bedrukking van bedrijfskleding mogelijk. Beide manieren zijn kleurvast, slijtvast, wasbestendig én professioneel.

Helly Hansen leading merk in werkkleding
Helly Hansen is een innoverend outdoor merk. Producten van HH vinden hun weg over de hele wereld. Ze zijn het resultaat van de verzamelde ervaringen van duizenden werklui, werkend in de meest barre omstandigheden. Telkens innoverend in uitvoering en in materiaalgebruik blijft Helly Hansen het leading merk in de branche van betrouwbare en professionele werkkleding.

Storm in zicht!
U moet weten dat in 1877 de Noorse kapitein Helly Juell Hansen en zijn echtgenote Maren Margarethe weerbestendige jassen, broeken, regenhoeden en dekkleden maakten uit geoliede stof om de zeevaarders te beschermen tijdens zeestormen. Het is dan ook niet geheel toevallig dat ‘Storm’ is ontstaan. Storm staat dag en nacht op wacht bij HH Workwear in Weert en houdt een oogje in het zeil, tenzij hij op reis is naar verre oorden waar HH Workwear ook gewenst is. Volg Storm op social media en beleef de avonturen mee.

Openingstijden: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Zaterdags en
’s avonds op afspraak.

www.henkoworkwear.nl