Genomineerden Weerterlandprijs 2023

De winnaar van de Weerterlandprijs 2023 wordt op 24 oktober in het Munttheater bekendgemaakt.
www.weerterlandprijs.nl

Hieronder de genomineerden:

JCS Partyrent

Wij zijn Joey en Christianne Sonnemans.
Op 21-jarige leeftijd begon Christianne met het uitzenden van horecapersoneel. Samen begon onze reis een jaar later in 2014 met de oprichting van JCS Partyrent waar inmiddels ook het uitzenden van personeel onder valt. Januari 2020 zijn we Brasserie Vrienden van de Peel gestart en in december 2020 cafetaria ’t Pleintje.

JCS staat voor ‘ontzorgen’ waarbij flexibiliteit, kwaliteit, meedenken en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Alles kan! We bieden niet alleen een uitgebreid assortiment verhuurmaterialen, maar verzorgen ook de complete invulling van evenementen op elke gewenste locatie. Van tenten tot servies, partycatering, bedrijfscatering, frietwagen, pizzaoven, drinken, muziek, toiletten, koelingen en personeel.

10 jaar geleden begonnen we onze reis in de wereld van feesten en evenementen. Sindsdien hebben we niet alleen de kunst van het organiseren van onvergetelijke bijeenkomsten onder de knie gekregen, maar hebben we ook een diepgaande passie ontwikkeld voor het creëren van blijvende herinneringen. Samen met ons team van vijftig toegewijde medewerkers, altijd paraat voor elk feestje, omarmen we ieder moment, elke glimlach en elke samenwerking die ons hier heeft gebracht. Als genomineerden beloven we dat we onze passie voor ontzorgen blijven koesteren en uitdragen.

Samen maken we van elk moment een onvergetelijk feest, en samen vieren we de ondernemersgeest in het Weerterland.

Plattepeeldijk 19 Ospel
06-17580102 / 0681018023
info@jcs-partyrent.nl
www.jcs-partyrent.nl


Multitube Engineering BV

Multitube zijn expertise omvat het adviseren, ontwerpen en assembleren van werkplek- en magazijninrichting voor de industrie en logistiek.We streven ernaar om processen van de klant significant te verbeteren met behulp van onze drie modulaire bouwsystemen: het Multitube Tube & Joint systeem, het Heavy Duty systeem en het Electric systeem.

Werktafels, magazijnstellingen en karren zijn enkele voorbeelden van constructies die vaak worden gebouwd met behulp van het Tube & Joint systeem. Voor de constructie van ijzersterke wagens maken we gebruik van het Heavy Duty systeem, dat bekend staat als een robuust systeem op het gebied van material handling. Daarnaast bieden we ook het Electric systeem aan voor wagens uitgerust met een accupack, aangedreven wiel en optioneel voorzien van andere elektrische apparaten.

Elk van deze bouwsystemen is zorgvuldig ontworpen om maatwerk-oplossingen te bieden en klanten volledig te ontzorgen op het gebied van lean manufacturing en material handling. En dit allemaal onder één dak en bij één betrouwbare partner.

Ons aanbod van producten en diensten komt voort uit klantbehoeften en innovatie. Door te kiezen voor Multitube, kies je voor innovatie, betrouwbaarheid en een toegewijde partner die gezamenlijk succes als prioriteit heeft.

Fahrenheitstraat 18 | Weert
+31 (0)495 ‑ 222 ‑ 222
www.multitube.com


Rijvers BV

Rijvers, een onderneming die hout snijdt!

Rijvers is een veelzijdige en professionele toeleverancier voor de interieurbouw, projectinrichting en meubelindustrie. Wij zijn gespecialiseerd in het machinaal bewerken van een breed assortiment aan houten en kunststof plaatmaterialen, waaronder Trespa volkern, gemelamineerde spaanplaat, hpl, multiplex, betonplex en mdf.

Door een geavanceerd machinepark zijn alle machinale bewerkingen mogelijk.Van het verzagen van platen tot het uitvoeren van complexe freesschema’s. Wij leveren maatwerk van enkelstuks tot seriematig. Rijvers levert alle soorten en kleuren plaatmateriaal. Zowel decoratief als constructief. Door 70 jaar vakmanschap bewerken wij deze materialen optimaal.

Onze medewerkers zijn onze grootste drijfveer; zij halen het beste uit iedere plaat en zetten het speelveld van de maakindustrie op zijn kop. Zij produceren grenzeloos voor eindeloze marktsegmenten. Van één paneel of kast tot een compleet interieurproject zoals een hotel of een appartementencomplex. Van afvalmeubilair tot medische zorg, van bewerkte plaatmaterialen voor industriële toepassingen tot verkeersborden en meer, Rijvers is overal. Samenwerken met klanten vinden wij belangrijk. Met het creëren van waarde voor de klant, creëren we waarde voor onszelf en zetten we met elkaar stappen vooruit. Samen ondernemen is Rijvers.

Ons unieke bedrijf met eigen ogen zien en beleven? Je bent van harte welkom op onze Open Dag op zondag 1 oktober van 11.00 tot 15.30 uur.

Princenweg 7 | Weert
+31 (0)495 459000
info@rijversweert.nl
www.rijversweert.nl