‘Gaat niet bestaat niet!’

Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen

Mensen verhuizen gemiddeld zeven keer in hun leven. Verhuizen naar een kleiner huis betekent vaak spullen wegdoen. Tijdelijk verhuizen betekent dat je meubels moet opslaan. Een verhuizing in geval van echtscheiding brengt weer andere consequenties met zich mee. En als een huis leeggehaald moet worden na een overlijden, komen daar weer hele andere emoties bij kijken. Elke situatie is anders en vraagt om een andere aanpak. Rik Dieteren is gespecialiseerd in woningontruimingen en verhuizingen en helpt u graag.

Rik Dieteren

Elke situatie is uniek

We treffen Rik Dieteren in zijn kantoor aan de Beekstraat 25. Vijftien jaar geleden startte hij zijn bedrijf in woningontruiming en verhuizingen in Roermond. Steeds vaker weten ook ondernemers en particulieren uit onze regio deze Erkende Verhuizer te vinden. Rik: “We hebben sinds kort een eigen kantoor en team in Weert. Onze verhuisadviseur komt uit Weert en kent hier alle ins en outs. Zij is het eerste aanspreekpunt en komt bij u thuis om te bespreken wat er moet gebeuren. Elke situatie is anders, dus dat vraagt om een persoonlijke aanpak.”

Mensenwerk

Bij een verhuizing komt heel wat kijken. De medewerkers van Rik Dieteren kunnen niet alleen meubels van A naar B brengen maar ook kasten demonteren en weer in elkaar zetten, gordijnen en rails verwijderen en zelfs de tuin leeghalen. Rik vertelt: “Je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het. We maken kasten leeg, ontruimen een woning voor een verbouwing of maken een huis verkoopklaar. Notarissen en makelaars schakelen ons in. We worden ingezet door zorginstellingen om bewoners (tijdelijk) te verhuizen naar een andere kamer. In alle gevallen werken we met mensen en vinden we het belangrijk om daar rekening mee te houden.” 

Rik Dieteren zoekt voor de vestiging Weert enthousiaste verhuizers en een voorman die een team kan aansturen; iemand die van aanpakken houdt en voldoende levenservaring heeft om elke situatie goed in te schatten.

Opslag en ophalen afval

Rik Dieteren doet niet alleen woningontruimingen en verhuizingen. Bij een verhuizing met een tussenstop (omdat de nieuwbouw nog niet klaar is bijvoorbeeld) kunnen ze de inboedel tijdelijk opslaan. Alles wordt deskundig ingepakt en opgeslagen op een veilige locatie en alles is goed verzekerd. Daarnaast startte Rik in 2010 de Afval Ophaal Dienst. 

Kijk voor meer informatie op de site www.rikdieteren.nl of download gratis de Rik Dieteren VerhuisApp.

Dinsdag 21 november is er een kennismakingsavond voor ondernemers: u bent welkom van 16.00 tot 18.00 uur in het kantoor aan de Beekstraat 25 in Weert