fit20 gratis ervaren tijdens open dag op zaterdag 13 mei

Wellicht heb je al het een en ander over fit20 gehoord. Dat je in slechts 20 minuten per week écht fitter, sterker en gezonder wordt. Dat je gewoon in normale kleding kunt trainen, omdat je niet gaat zweten. Douchen en omkleden zijn dus ook niet nodig. Men ervaart een sterke toename in spierkracht en functionele kracht, maar ook van de conditie en weerstand. 

Met name onze spieren, botdichtheid en het immuunsysteem krijgen wekelijks een boost, waardoor we bijvoorbeeld minder vatbaar worden voor ontstekingen en ook sneller herstellen van een griepje. fit20 is erg goed tegen allerlei fysieke en mentale klachten, zoals onderrugklachten en stress. Het is een complete training die jouw totale gezondheid een noodzakelijke boost geeft. Wist je dat door fit20 te doen ook jouw hersenen getraind worden en dat je de kans op hart- en vaatziekten met meer dan 70% vermindert?

Wetenschappelijk onderzoek

Kort geleden heeft het grootste onderzoek in de geschiedenis van de bewegingswetenschappen plaatsgevonden, getoetst op fit20. Dit zeer unieke onderzoek – waar online een white paper van te lezen is en waar ook een artikel van verscheen in de Washington Post – heeft veel interesse gewekt in de medische sector. Eigenaar Tom van Dooren krijgt steeds meer doorverwijzingen vanuit huisartsen en ook andere specialisten zijn zeer positief. 

Zelf ervaren

Om te begrijpen hoe speciaal de fit20 training is, kan iedereen het zelf komen ervaren op 13 mei.
Van 10.00u tot 13.00u is er open inloop. Voor alle geïnteresseerden geldt dat je ook een gratis kennismaking vooraf kunt inplannen. 

Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar weert@fit20.nl of door jezelf aan te melden via de website www.fit20weert.nl

Jubileum

Na de open dag zal er een besloten feest gehouden worden vanwege het vijfjarig bestaan van fit20. Samen met het team en alle trouwe leden zal er geproost worden op een zeer succesvolle periode én zal er een aankondiging volgen over een nieuw lid in de trainersstaf. 
Bovendien gaat fit20 wederom uitbreiden. 
Tijdens het feest zal onthuld worden welke unieke kans op het pad is gekomen.