Een Goed Team

Van Mossel. Voor mobiliteit, voor iedereen.

Luc Schreurs is trots om Van Mossel sinds 2017 te vertegenwoordigen met het Ford Performance Center in Weert. Van Mossel is een gedreven familiebedrijf. De aanwezigheid van de éxtra sportieve uitvoeringen onderscheidt het Performance Center in Weert van reguliere Ford-vestigingen.
Het is ongelofelijk belangrijk dat klanten zich welkom voelen vindt het team in Weert. Er staat altijd een heerlijke kop koffie, thee of fris met een lekkernij klaar.
Het salesteam in Weert wordt gevormd door: Luc Schreurs, Eric Verkennis en Daan Janssen. Eric is sinds 1998 verkoopadviseur en een echt begrip in de regio. Daan Janssen is bijna klaar met zijn opleiding verkoopmanagement mobiliteitsbranche en wordt junior-verkoopadviseur.

Van Mossel Ford Weert was één van de eerste binnen de holding waar je alles vindt; een nieuwe of (jong) gebruikte auto, onderhoud, reparatie autoschade, private lease, financiering, belettering of carrosseriebouw. Alles onder één dak. Dat maakt Van Mossel uniek.

Van Mossel Ford Weert wenst u fijne feestdagen, een gelukkig nieuwjaar en verwelkomt u graag!


Ons team achter de schermen van het Munttheater bestaat uit echte toppers!

Hoe belangrijk een hecht team is, hebben we de afgelopen twee
theaterseizoenen ervaren. In een periode dat de kernactiviteiten van je organisatie langdurig op `pauze’ staan, collega’s komen en gaan en een nieuwe directeur zelfs het roer moet overnemen op een schip dat niet uit mag varen, is een goed team het allerbelangrijkste voor een organisatie.
En een goed team zijn we; samen blijven we aan het werk achter de schermen. Achter de deuren die soms open mogen, en dan weer dicht moeten. Met de blik vooruit, vol passie en energie, zorgen we ervoor dat zodra de deuren weer opengaan, onze gasten als vanouds kunnen genieten van de mooiste voorstellingen, dat de verenigingen weer in de spotlights kunnen staan en dat onze huurders hun evenement helemaal naar wens kunnen inkleuren, zeker met ons nieuwe horecaconcept.
Het Munttheater is nog altijd het gezelligste theater van Limburg!


Bastiaans & Winkelmolen, De + in Financieel Advies

In 2011 zijn Thijs Winkelmolen en Pascal Bastiaans begonnen als onafhankelijk financieel advieskantoor. Kleinschalig, persoonlijk en no nonsens. In de tussentijd zijn Nicole Albertz (adviseur schadeverzekeringen) en Tamara Gubbels (Binnendienst verzekeringen/financieel advies) toegevoegd aan ons team. Hiermee kunnen we de volgende diensten aanbieden:

Hypotheekadvies – Vermogensadvies
Advies schadeverzekeringen – a Planning

En nog steeds op een persoonlijke en vertrouwelijke manier. Inmiddels zijn we tien jaar verder en vieren we ons jubileum. Helaas kunnen we dit niet groots vieren vanwege de coronamaatregelen. Ons jubileum gaat gepaard met de verhuizing naar onze nieuwe locatie aan de Biest 18 in Weert. Een goed bereikbare locatie die helemaal is opgeknapt.
We zijn supertrots. Dat hebben we alleen maar kunnen bereiken door onze klanten die vertrouwen hebben in onze dienstverlening. Onze dank daarvoor.

Wij willen iedereen hele fijne feestdagen wensen en vooral een goede gezondheid!


Ivan’s Woodwork… uw partner bij houtprojecten!

Ivan’s Woodwork timmert ruim zeven jaar aan de weg en is inmiddels uitgegroeid tot een familiebedrijf met zes vaste, zeer kundige medewerkers. Zij voeren de meest uiteenlopende houtprojecten uit, zoals maatwerkkasten, tv-meubels, keukens, traprenovaties, overkappingen en meer.

Met Ivan’s Woodwork beschikt u over een partner die meerdere houtprojecten in uw woning kan realiseren en daadwerkelijk uw dromen in hout waarmaakt! Kwaliteit, zo laag mogelijke kosten en service zijn daarbij sleutelwoorden. De opdrachtgever wordt zoveel mogelijk betrokken bij de voorbereiding en de totstandkoming van het product. U bepaalt en Ivan’s Woodwork maakt. Zo komen dus echte maatwerkproducten tot stand! Eigenaar Ivan Peeters is graag bereid, geheel vrijblijvend, eens met u te praten en u te adviseren over uw plannen.

Ivan’s Woodwork dankt u voor de vele mooie projecten die ze in 2021 hebben mogen realiseren en wenst u fijne feestdagen en vooral een gezond 2022!!!