Een Goed Team

Een zeer waardevol team

fit20 is een methode van personal training waarbij je onder volledige privacy een zeer effectieve training doorloopt van slechts 20 minuten per week. Trainen kan gewoon in normale kleding, aangezien je niet gaat zweten. Naderhand douchen is dus ook niet nodig. Wij trainen o.a. onze spieren, botdichtheid en ons immuunsysteem, wat erg belangrijk is. fit20 groeit hard door en eigenaar Tom van Dooren vindt dat zijn personeel daarin een cruciale rol heeft: “Mijn personal trainers in dienst Gerry Hendrikx, Cynthia Wildeman, Suzanne Jannes en Shurell Willson zijn goud waard voor mij. Door de snel groeiende interesse in onze gezondheidstraining is het van belang om onze staf zo optimaal mogelijk neer te zetten. 

Zonder alle trouwe leden en mijn personal-trainers had fit20 nooit zo goed kunnen draaien. De basis van dit succes ligt bij de kracht van ons team. Op naar een nóg gezonder 2023!”

fit20weert.nl


Julienne Repair & Maintenance

Problemen met je Jura?

Julienne Repair & Maintenance zorgt ervoor dat je weer snel kan genieten van een heerlijke kop koffie. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het oplossen van kleine en grote problemen met Jura koffiemachines van alle leeftijden. Voor reparaties en complete onderhoudsbeurten van je Jura helpen wij graag, je kunt op afspraak bij ons terecht in Cwartier.

Fijne feestdagen! Bedankt voor het vertrouwen in 2022 en graag tot ziens in 2023!

www.julienne.nl

De Kleine Bron Baby Spa

Bij De Kleine Bron Baby Spa in Weert staat alles in het teken van ontspannen en aandacht voor je kindje. In onze sfeervolle, rustige ruimte is er aandacht en tijd om heerlijk samen te genieten van een bijzondere spa-ervaring. 

De Kleine Bron is gevestigd in het Gezondheidscentrum Weert.

Gun je kindje een heerlijke wellness-ervaring, je bent van harte welkom!

www.kleinebronweert.nl


Bonten administratie, belastingen & advies: aangenaam en betrokken

In 2006 begon Rolf Bonten een eigen administratiekantoor en vestigde zich op de Biest. Inmiddels 17 jaar later zijn we hier nog steeds gevestigd en zijn Rob Jongen en Arno Kursten toegetreden als compagnon. Samen met ons deskundige team ondersteunen en ontzorgen we ondernemers bij alle organisatorische, fiscale en administratieve uitdagingen die op hun pad komen.

Ondernemen anno 2022 is niet meer hetzelfde als tien jaar geleden. Door alle ontwikkelingen in de wereld krijgen ondernemers veel op hun bordje. Economisch onzekere tijden, wijzigende fiscale wetgeving en digitalisering en automatisering van de administratie zijn o.a. zaken waar ondernemers mee geconfronteerd worden. Graag staan we voor hen klaar door ze bij de hand te nemen op onze aangename, betrokken en vertrouwde wijze. Dit doen we samen met ons team, waar we als kantoor enorm trots op zijn!

Wij willen onze relaties bedanken voor hun vertrouwen in het afgelopen jaar en wensen iedereen warme feestdagen toe en een gezond 2023!

www.bonten-advies.nl


Ivan’s Woodwork…, uw partner bij houtprojecten!

Ivan’s Woodwork timmert ruim acht jaar aan de weg en is inmiddels uitgegroeid tot een familiebedrijf met zes vaste, zeer kundige medewerkers. Zij voeren de meest uiteenlopende houtprojecten uit, zoals overkappingen, traprenovaties, maatwerkkasten en -meubels, keukens, ‘steellook’ deuren, tuinpoorten, aftimmerwerk en meer. 

Met Ivan’s Woodwork beschikt u over een partner die meerdere houtprojecten in uw woning kan realiseren en daadwerkelijk uw dromen in hout waar maakt! Kwaliteit, zo laag mogelijke kosten en service zijn daarbij sleutelwoorden. De opdrachtgever wordt zoveel mogelijk betrokken bij de voorbereiding en de totstandkoming van het product. U bepaalt en Ivan’s Woodwork maakt. Zo komen dus echte maatwerkproducten tot stand! Eigenaar Ivan Peeters is graag bereid, geheel vrijblijvend, eens met u te praten en u te adviseren over uw plannen. 

Ivan’s Woodwork dankt u voor de vele mooie projecten die ze in 2022 hebben mogen realiseren en wenst u fijne feestdagen en vooral een gezond 2023…!!!

www.ivanswoodwork.nl


Helder! personeelsmanagement  

Transparante oplossingen voor beter werk

“Met een naam als Helder! zullen we niet zo snel naast onze schoenen lopen, maar ik zal voor deze keer eens opscheppen”, zegt Judith Brouns (oprichter van Helder! personeelsmanagement).
Ik ben enorm trots op mijn team! Samen met Anneke, Anne-Marie, Astrid, Jessica en Lois zijn we een sterke full service HR-Business partner voor MKB’ers met personeel.
Dit doen we met heel veel passie, vanuit ondernemerschap en onze kernwaarden: groei, vertrouwen, moed en humor (belangrijk bij Helder!).
Iedereen in het team is gedreven en brengt een eigen specialisme in. Alle puzzelstukjes passen perfect in elkaar.

Recruitment / Interim HR / Trainingen & Assessments / Arbeidsrecht
Onze HR-expertise draagt bij aan de resultaten en groei van ondernemingen, maar ook aan de ambities van werkzoekenden.
Veel dames? Toeval. We groeien door en heren zijn absoluut welkom.

www.helderpersoneelsmanagement.nl


Gildeslagerij Hermanns Nederweert verkozen tot beste slagerij van Nederland!

Tijdens Slavakto, de Slagersvak tentoonstelling, is bekend gemaakt wie de winnaar is van de Slavakto vakwedstrijd 2022. Uniek dit jaar is dat er twee kampioenen uit dezelfde slagerij komen. Bart Beulen is algemeen kampioen bij slagers onder de 26 jaar en Leo Hermanns is algemeen kampioen senioren. Ze kregen de prijs overhandigd uit handen van Jord Althuizen.

Aan de vakwedstrijden deden 212 slagers uit heel Nederland mee. Tijdens de keuring werden meer dan 1030 producten gekeurd. Van rauwe ham tot erwtensoep en rookworst. Deze producten zijn door een deskundige uit de slagersbranche gekeurd.

Leo Hermanns is enorm trots op zijn team, stuk voor stuk vakmannen en vakdames! Extra bijzonder is dat Leo’s vader John Hermanns de prijs 25 jaar geleden in de wacht heeft gesleept.  Het beste vlees dat er bestaat, haalt u dus op het einde van de Nederweerter Kerkstraat!

Wij willen iedereen hele fijne feestdagen wensen en vooral een goede gezondheid!

www.slagerijhermanns.nl


De Peel Letselschade Advocaten

Met vier belangenbehartigers strijden wij voor uw belang!

Vijf jaar geleden startte De Peel Letselschade Advocaten met twee advocaten in Weert. Het team is inmiddels verdubbeld om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen bij:

•verkeersongevallen;   •arbeidsongevallen;    •medische fouten;    •mishandelingen en zedenzaken;    •tal van andere ongevallen.

Wij hebben onze plek gevonden in Weert en bedanken alle inwoners voor het vertrouwen dat ze ons de afgelopen jaren hebben gegeven.

Ook in 2023 staan we graag voor u klaar.  
Wij wensen u alvast het allerbeste voor 2023!
Bob, Faro, Jeroen, Jaëlle

www.dp-advocaten.nl


Oorzaak Hoorkliniek – de plek waar u echt wordt gehoord!

In 2011 startte Anita van Brummen een audicienbedrijf in Nederweert. Inmiddels is haar speciaalzaak in audiologische oplossingen voor gehoorverlies gegroeid naar een team van drie audiciens en twee inside sales assistentes, zie de foto (van links naar rechts, Margot Nijman – Triage audicien, Anita van Brummen – Triage audicien / eigenaar, Marian Martens – Inside sales assistente, Kim Greijmans – Inside sales assistente en Paméla Plomp – Triage audicien).

Goed horen is een wezenlijk onderdeel van het mens zijn

Soms merkt u zelf dat u niet meer alles om u heen goed verstaat, maar vaker maakt uw omgeving u attent op het feit dat u niet goed meer hoort. Het bewust worden van gehoorverlies is een langzaam proces. De TV of radio wordt steeds harder gezet. De vogeltjes worden steeds stiller, u hoort het achteropkomende verkeer niet meer goed aankomen, op feestjes zit u er verloren bij omdat alles u ontgaat. Herkent u zichzelf hierin? Bel dan voor een vrijblijvend advies op maat. Het team van Oorzaak Hoorkliniek wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en gezond Nieuwjaar!

www.oorzaakhoorkliniek.nl


Restaurant Diverso – lekker eten & drinken in fijne ambiance en goede service

Dit is het fantastische team dat iedere dag voor onze gasten klaarstaat. De mix binnen het team zit goed. Iedereen vult elkaar aan en brengt elkaar verder.
Focus en humor vinden wij belangrijk. De oproepkrachten worden door dit team opgeleid en meegenomen in het vak met veel bijbehorende vaardigheden.
Gasten komen om lekker te genieten en te ontspannen. Wij verzorgen hun avond. 
Bedieningsmedewerkers maken cocktails, lekkere koffie’s en schenken lekkere wijnen. De koks bereiden de gerechten en geven de gerechten per bon keurig mee. Iedere dag is weer anders en zorgt ervoor dat we weer alles klaar hebben staan om onze service te geven.

Restaurant Diverso heeft sinds 2018 een Bib Gourmand waardering van Michelin. Het 5-gangen keuzemenu Diverso All Italiana is favoriet bij veel gasten. Je kruist op je kaartje aan welk gerechtje per gang je wilt. Tijdens een avondvullend diner geniet je van 5 uitgekozen gerechtjes. Als je liever samen wilt eten vanaf het midden van de tafel dan is het 3-gangen menu Toscaans Tafeltje Vol een aanrader.

www.restaurantdiverso.nl


Mennen & de Cock

Speciaalzaak in contactlenzen en optometrie

Al meer dan 30 jaar zijn wij in Weert en in de regio het vertrouwde adres voor uw contactlenzen. Onze gediplomeerde contactlensspecialisten (waarvan 1 tevens optometrist) passen alle soorten contactlenzen aan, steeds in overleg met de klant. We leveren een hoge mate van nazorg. 
Maar ook optometrische onderzoeken voeren wij uit, vaak op doorverwijzing van de huisarts, maar ook op verzoek van de klant zelf. Denk hierbij aan mensen met diabetes, macula degeneratie, droge ogen en kinderen met een hoge min-sterkte. 

Ons professionele team staat hiervoor dagelijks voor u klaar. Persoonlijke benadering en service staat bij ons hoog in het vaandel. Met uitzondering van de zondag zijn wij alle dagen van de week geopend inclusief de koopavond op donderdag. 

Wij danken iedereen voor het vertrouwen in ons afgelopen jaar. Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen, een goede jaarwisseling en hopelijk een fantastisch 2023.

www.mennenendecock.nl


EasyMoves Weert.. KLeinschalig.Persoonlijk.Vertrouwd

EasyMoves Weert is een kleinschalige beweegstudio met persoonlijke begeleiding. In 2017 is EasyMoves verhuisd naar de Maaseikerweg, binnen Gezondheidscentrum Weert, en inmiddels uitgegroeid tot een beweegstudio met 4 vaste werknemers. Het EGYM Fit in 30 minuten is een groot succes. De geautomatiseerde toestellen van EGYM zorgen voor een veilige manier van trainen waarbij alle instellingen en belangrijke eigenschappen van fitness worden opgeslagen op je persoonlijke polsband. Mede hierdoor is veilig trainen gegarandeerd.
Steeds meer leden vinden onze beweegstudio. Niet alleen door ons succesvolle EGYM concept, maar ook Small Group trainingen, Bootcamp, Personal Training en voor voedingsbegeleiding ben je bij ons op het juiste adres. De combinatie met Fysio Active maakt dat er ten alle tijden fysiotherapeuten aanwezig zijn voor eventuele vragen en/of tips. Deze laagdrempelige samenwerking word door onze leden als prettig ervaren.

We zijn als team trots op wat we tot nu hebben bereikt. Dat hebben we alleen maar kunnen bereiken door onze trouwe klanten die vertrouwen hebben in ons concept. Wij willen iedereen hele fijne feestdagen wensen en vooral een sportieve gezondheid!

Fysioactive | fysio-active.com          EasyMoves | easymoves.nl


Namens het gehele redactieteam van Weert Magazine wensen wij alle lezers en adverteerders hele fijne feestdagen en een gezond 2023! 
Bedankt voor het vertrouwen!