Een blije powervrouw: Anja Bastings van Fit en Slank

Wat was het powervrouwenevent van Weert Magazine op 18 september jl. in het Munttheater een superavond! Joke van der Mast en Desiré Kappert van Weert Magazine hebben verschrikkelijk veel gedaan voor alle powervrouwen om er een geweldige ervaring van te maken!

Voor zowel de particuliere markt (in Keenterhart) maar ook voor bedrijven als SJG, Land van Horne en Bosch, verzorg ik cursussen om eetpatroon en leefstijl te verbeteren waardoor mensen lekkerder in hun vel komen te zitten. In acht lessen wordt een boek, in combinatie met een werkboek, doorlopen en leren cursisten te werken met ‘De Regel van 3’ (hoeveel je mag eten; keuzes maken de cursisten zelf!) en ‘De 7 Afspraken’ (leefstijlregels). In een van mijn boeken staat zelfs een recensie van het Voedingscentrum, waar ik trots op ben. Mijn succesvolle methode wordt dus ook door het Voedingscentrum erkend.


Ik heb ontzettend leuk werk omdat ik cursisten mag begeleiden, informeren en motiveren. En ja, het is toch ontzettend leuk als iemand in een kledingmaatje kleiner past, minder last heeft van zijn knieën of minder medicijnen kan gebruiken tegen hoge bloeddruk of suikerziekte!
Mijn doel is cursisten inzicht te geven in hun gedrag en gewoontes, bewegen en sporten en natuurlijk voeding. Zo kunnen ze weloverwogen keuzes maken om hun doel te bereiken. Het gaat om
een gedragsverandering die wordt aangeleerd en daarna wordt vastgehouden.

Het is supermooi om van cursisten feedback te krijgen over hoe ze veranderen. Men krijgt meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld. Mensen worden: ‘een betere versie van zichzelf’. Daar word ik ook blij van!
Zou jij dat ook dit willen? Maak dan een mooie start en kijk op www.fitenslank.nl of bel (0495) 593 760.

Anja Bastings van Fit en Slank


Oh ja! Wat ik belangrijk vind, is dat ik door mijn werk zelf groei en meer mensenkennis en zelfinzicht heb gekregen. Als ‘oud’-sportdocent sport ik bijna dagelijks en ondanks mijn vele etentjes geniet ik van het leven met mijn man, de kids, familie en vrienden.

Anja Bastings
Fit en Slank
www.fitenslank.nl

Anja Bastings

Enquête Lezerstevredenheid

Weert Magazine bestaat bijna 12,5 jaar. En nog steeds maken wij dit blad elke maand met veel liefde. Uit de vele enthousiaste reacties weten we dat Weert Magazine erg goed gelezen en gewaardeerd wordt. Maar wij willen in blijven spelen op de behoeften en interesses van de lezer. Daarom hebben wij als redactieteam besloten om via een korte enquête te informeren naar de mening van de lezer. Uw mening dus!

Wij zijn benieuwd wat u van ons blad en de vaste rubrieken vindt en wij zouden het waarderen als u een paar minuten van uw tijd zou willen investeren in het geven van uw mening.

Alvast dank voor uw medewerking!

Wij zijn benieuwd wat u van ons blad en de vaste rubrieken vindt en wij zouden het waarderen als u een paar minuten van uw tijd zou willen investeren in het geven van uw mening.

Alvast dank voor uw medewerking!