Doe mee aan het eerste Kiwanis drakenbootfestival in weert!

Doe mee aan het eerste Kiwanis drakenbootfestival in weert!

Op zaterdag 29 juni 2019 komt er een nieuw festival in Weert. Het Kiwanis DrakenbootFestival. Spectaculaire drakenbootraces op de Zuid-Willemsvaart, gezellige festiviteiten voor jong en oud aan de Werthaboulevard en een spetterend optreden van de bekende band Guarantee.

Kiwanis Weert haalt ten behoeve van het goede doel de 2000 jaar oude Chinese traditie naar Weert: een groot aantal teams strijdt op 29 juni 2019 om de eerste plek in een sportieve en gezellige drakenbootrace in het kanaal bij de stadsbrug. Ieder team vaart een aantal keren en de snelste wint. De opbrengst van het festival wordt gedoneerd aan goede doelen, die in het teken staan van Jeugd en Beweging in Weert

Drakenbootrace
Stel je eens voor: het is zaterdag 29 juni 2019 en je zit in een drakenboot, 16 peddelaars en een trommelaar. Meerdere boten liggen naast elkaar…dan …klinkt het startschot en hoor je het ritme van de trommel…bom…bom…je peddelt tezamen…in hetzelfde ritme…zo snel mogelijk naar de finish. Op weg naar misschien wel de eerste prijs…maar in ieder geval op weg voor het goede doel: ‘Jeugd in Beweging Weert’!!

Iedereen kan drakenbootvaren, ervaring is niet nodig. Het gelijktijdig insteken van de peddels is, naast kracht, bepalend voor de snelheid. Dat maakt het drakenbootvaren dan ook een echte teamervaring, samenwerking is essentieel.Inschrijving voor iedereen

Beleef een topdag… samen met je collega’s, familie, vrienden, buren, sportclub of vereniging.      VAAR MEE en vorm een team van 16 peddelaars en een trommelaar.

SCHRIJF JE NU IN!
Hoe kan ik een team inschrijven?   
www.KiwanisDrakenbootFestivalWeert.nl
Voor wie? Voor iedereen die kan zwemmen én 16 jaar of ouder is
Wanneer?  29 juni 2019
Waar?  Zuid-Willemsvaart bij de Werthaboulevard
Wat kost het?
Op www.KiwanisDrakenbootFestivalWeert.nl is alle informatie over de sponsorpakketten te vinden
Wat is het goede doel?
Projecten in het kader van “Jeugd in Beweging Weert’

Yoran Fotografie