Dichtbij voor de klant

In eerdere berichtgeving vertelden wij al over ons kantoor en onze werkwijze. Veel mensen kennen ons als hypotheekadvieskantoor, maar daarnaast zijn wij ook betrokken in particuliere schadeverzekeringen. 
Sinds enkele jaren werken wij samen met de verzekeraar NH1816 (De NoordHollandsche van 1816).
Ken je die niet, dat kan. NH1816 maakt zelfstandig namelijk geen reclame, de gedachte daarachter is dat wij, de adviseur, hun uithangbord zijn. 

Het zijn extreem turbulente tijden. Ik denk dat we met zijn allen wel kunnen stellen dat het leven nog nooit zo duur is geweest. Woningprijzen, huurprijzen en de prijzen van bouwmaterialen stijgen.
De prijzen aan de benzinepompen bereiken recordhoogtes maar ook de dagdagelijkse boodschappen zijn duurder dan ooit. 

Juist in deze tijd komt NH1816 ons als verzekeraar tegemoet met een algehele premiedaling! We kunnen stellen dat dit uniek is in de markt. Ook in de tijd waarin de tendens is dat alles duurder wordt.
Vaak zien we dat verzekeringspartijen actiegericht met (vaak tijdelijke) stuntprijzen nieuwe klant en weten te trekken. De bestaande trouwe klant wordt daarbij vaak vergeten.

Niet in deze situatie, NH1816 heeft dus voor alle klanten haar premies laten dalen per premievervaldatum.

Dat wij in onze nopjes zijn met deze samenwerking mag duidelijk zijn. Maar onze klanten zijn dat ook. In hun optiek zijn zij verzekerd bij  Frank, Rik, Linda, Luuk en Nico en niet bij een maatschappij.

Lekker dichtbij huis zoals je dat graag wil. En daar komt de visie van NH1816 weer naar voren:
De adviseur is je aanspreekpunt en het uithangbord. Ben je tevreden over de adviseur, dan in de meeste gevallen ook over de verzekeringsmaatschappij.
Uit de reviews die NH1816 steekproefsgewijs opvraagt worden wij gewaardeerd met een 9.3 voor het advies en dienstverlening en met een 9.5 voor onze schadeafhandeling. Daar zijn wij natuurlijk enorm trots op!
Dat stukje dichtbij voor de klant is iets wat wij zeer belangrijk vinden. In een digitale samenleving houden wij een baliefunctie. Loop gerust binnen met een schadeformulier en we kijken er samen even naar. Twijfel je of iets verzekerd is, bel even en we zoeken het uit.

Aan ons de uitdaging om onze meerwaarde te bewijzen!
Maak vrijblijvend kennis. Aangenaam!

Van den Boer en Roggen Financieel Advies
Beekpoort 72, Weert
0495-788 165 • info@vdbr.nlwww.vdbr.nl