De vertrouwde gezichten van Albert Heijn Heerschap staan voor u klaar!

Na de drie supermarkten in Weert zijn de afgelopen maand ook de winkels in Nederweert en Heythuysen verbouwd tot Albert Heijn Heerschap. De look en feel is veranderd van geel naar blauw maar de teams zijn hetzelfde, de medewerkers zijn hetzelfde, de bakkerijproducten zijn hetzelfde en zeker ook de servicegerichtheid van de medewerkers. Medewerkers van Albert Heijn Heerschap lopen graag een stapje extra, met een glimlach en plezier om het de klanten naar de zin te maken. ‘Elke dag de beste zijn’, dat is hun missie. Heerschap blijft Heerschap!

Orry

Orry, 20 jaar, Shiftleider operatie bij Albert Heijn Heerschap Boshoven

“Albert Heijn Heerschap Boshoven is een mooie strakke winkel met een groot assortiment. Een grote vooruitgang ten opzichte van de winkel die we vóór de verbouwing hadden. Er zijn brede gangpaden waardoor de klanten goed en prettig kunnen winkelen. Het is soms nog even wennen voor de klant, maar we lopen graag even mee!”

Daniëlle

Daniëlle, 28 jaar, Manager service bij Albert Heijn Heerschap Moesel

“In het begin was het even wennen maar nu ervaren steeds meer klanten de voordelen van het zelfscannen. Dat kan met onze handscanner of met je eigen mobiele telefoon. Het is ook mogelijk om boodschappen zelf te scannen bij de kassa. Maar uiteraard kan betalen bij een traditionele kassa ook nog steeds. We helpen de mensen graag op weg! Stiekem vind ik het allerleukst dat dé hamster al een paar keer bij ons in de winkel is geweest. Ik heb al een heleboel foto’s verzameld!”

Met de AH bonuskaart profiteert u van de wekelijkse bonusaanbiedingen. De Hamsterweken en Prijsfavorieten bieden nog eens extra voordeel. Download de AH App en krijg met Mijn Bonus Box nog eens tien extra persoonlijke aanbiedingen.

Wist u dat er ook producten uit de regio aan het assortiment zijn toegevoegd? Zoals ambachtelijk verse zuivel van boerderij Mertens uit Deurne, Hemelse Modder van de ijs- en versboerderij Veldweide uit Sevenum en vleeswaren en delicatessen van Poortvliet uit Geleen.

Petra

Petra, 61 jaar, Medewerker vers bij Albert Heijn Heerschap Boshoven

“Ik ben héél blij met de winkel. De winkel is ruimer opgezet, met een groter assortiment. Onze groente & fruit afdeling is de eerste afdeling die een klant ziet; de eerste indruk dus bij het binnenkomen van de winkel en dat zorgt er bij mij voor dat ik éxtra mijn best doe om de afdeling er mooi uit te laten zien. We hebben nu een veel betere presentatie van de producten. Mijn favoriete product is het maaltijdpakket. Er is nu zoveel keuze! Super gemakkelijk en ook nog eens heel erg lekker. Ik vind het echt veel beter en de klanten ook, want we moeten ze veel bijvullen.”

Anouk

Anouk, 30 jaar, Senior medewerker vers bij Albert Heijn Heerschap Leuken

“Klanten vinden de nieuwe winkel erg mooi en zijn naast het ruime assortiment van Albert Heijn ook erg blij om ook hun bekende en favoriete producten van Bakkerij Heerschap weer terug te zien in onze nieuwe winkel.”

Bieke

Bieke, 23 jaar, Medewerker Vers bij Albert Heijn Heerschap Leuken

“Ik vind het leuk om nog steeds ‘oude’ gezichten te zien van onze oude, kleine winkel (Friezenstraat). Klanten zijn niet alleen blij om de bekende gezichten van de medewerkers te zien, wij als medewerkers zijn ook blij om de ‘oude’ bekende gezichten van onze klanten te zien. De winkel is echt mooi geworden! Het is natuurlijk even wennen omdat producten op een andere plek liggen en klanten nog veel vragen, maar dat maakt het juist ook wel weer leuk. Het leukste vind ik mensen helpen, dus zowel klanten als collega’s. Bijvoorbeeld vertellen waar een product ligt of advies geven over een product.”

Wendy

Wendy, 48 jaar, Medewerker vers bij Albert Heijn Heerschap Moesel

“Nieuw in de winkel is dat we nu de kipkluifjes en gekruide gehaktballetjes, die heerlijk vers uit de grill komen, warm kunnen meegeven aan de klant. Voorheen moesten klanten die thuis nog opwarmen. Dat hoeft nu dus niet meer. Ik heb hier al heel veel positieve reacties op gekregen; de klanten vinden dit wel heel gemakkelijk en handig. En bovendien…superlekker!”

Zoals klanten al meer dan 50 jaar gewend zijn is het gehele assortiment van Bakkerij Heerschap verkrijgbaar in de Albert Heijn Heerschap-supermarkten. Sinds vorige week zijn enkele vlaaien van Bakkerij Heerschap ook verkrijgbaar buiten Weert, Nederweert en Leudal. De abrikozenvlaai en kersenvlaai van Bakkerij Heerschap zijn namelijk opgenomen in het Streeckgenoten-assortiment van Albert Heijn. Dit betekent dat deze vlaaien en ook de kruimelpudding-vlaai binnenkort verkrijgbaar zijn bij zo’n 50 Albert Heijn-supermarkten in Limburg en Brabant.

Tom

Tom, 25 jaar, Marketing en Communicatie bij Heerschap Groep (kantoor Nederweert)

“Ik vind het echt super tof dat ik vanuit mijn werkgever de kans heb gekregen om Heerschap Verbindt! op te mogen zetten én dat zoveel verenigingen het vertrouwen in Heerschap Groep hebben uitgesproken.
De voorbereidingen voor de eerste spaaractie zijn al in volle gang en de eerste activiteit bij de winkel heeft inmiddels al plaatsgevonden!”

Veel van de circa 700 medewerkers en natuurlijk de klanten van Albert Heijn Heerschap zijn lid van één of meerdere vereniging(en) in de regio. Hierdoor merkte Heerschap Groep dat – door de coronamaatregelen – het verenigingsleven niet kon zijn wat het zou moeten zijn. Heerschap Groep voelt zich maatschappelijk betrokken en daarom zijn ze halverwege vorig jaar gestart met het opzetten van ‘Heerschap Verbindt!’; een uniek en lokaal sponsorschap waarbij Heerschap Groep een driejarige samenwerking is aangegaan met maar liefst 56 verenigingen uit de regio.

Ook werken bij Albert Heijn Heerschap?
Check werk.ah.nl