Cwartier Makers: Thijs Mackus, Lex Schreven, Monique Vermeulen en Stef Mooren

“Je kunt niet zeggen: jouw kant van de boot lekt”

De afgelopen 100 jaar hebben we de aarde enorm uitgehold.  De bouw & infra sector heeft daar flink aan bijgedragen met vele tonnen asfalt, beton en staal. Reconnect&co werkt vanuit de bouw & infra aan het herstellen van de balans tussen de aarde en de mens. Onze aanpak begint met ons ingenieursvernuft van 18 jaar ervaring maar kenmerkt zich vooral in een aanpak waar verbindingen centraal staan. En die aanpak is niet alleen voor de bouw & infra interessant maar voor iedereen. Onze verbondenheid is onze kwetsbaarheid en grootste kracht. Verbindingen tussen bedrijven en mensen maar ook met onszelf. Elke oplossing begint bij onszelf. Of het nu gaat om het voornemen meer te gaan sporten of om het starten van een revolutie, het begint van binnenuit. Er is meer impact te maken door uit onze eigen bubbel te stappen, naast de ander te gaan staan en het goede gesprek te voeren. Hiermee zijn duurzaamheidsambities in de weerbarstige praktijk gezamenlijk waar te maken. 

Vage shit? Bel ons op om het voor jou concreet te maken! Wil je impact maken? We staan altijd open voor goede mensen!


Lex Schreven van Koopklik Makelaardij en Taxaties

Koopklik Makelaardij is een professioneel NVM-makelaarskantoor, waarbij het zelfverkoop concept met hulp van een gecertificeerd NVM-makelaar tot stand komt. De aanpak is doelgericht en zeer persoonlijk met de beste oplossing voor jouw woonvraagstuk als resultaat. Lage kosten, maar zeer gedreven om elke woning zo optimaal mogelijk en succesvol te verkopen. Dus bespaar duizenden euro’s en doe het leukste gedeelte van de verkoop van je woning zelf! Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!
Koopklik Makelaardij is al enkele jaren de best beoordeelde makelaar in de regio. Het motto: ‘zeg wat je doet en doe wat je zegt’ staat daarbij hoog in het vaandel. De open en snelle communicatie, in combinatie met een zeer transparant verkoopproces, zorgt bij alle partijen voor blije gezichten.

Voor deze diensten kan vrijblijvend contact worden opgenomen:

• Verkoop
• Aankoopbegeleiding
• Taxaties
• Vastgoedadvisering
• Vastgoedpresentatie

Check de website en de sociale mediakanalen voor het meest recente woningaanbod en het laatste woningmarktnieuws.


Yin Kids Therapie 

Wees welkom bij Yin Kids, therapie voor kinderen én ouders.

Voor kinderen
Zit jouw kind niet lekker in zijn/haar vel? Is je kind snel overprikkeld of ervaart hij/zij vaak heftige emoties? Samen duiken we dieper in de oorzaak van de klachten van je kind. Ik bekijk een hulpvraag holistisch en gebruik diverse technieken, waaronder:
Coaching – Begeleiding om positieve gedachten en gedrag te stimuleren.
Therapeutisch tekenen – Inzicht krijgen in de diepste behoeften van je kind.
Holistische massages – Spanningen verminderen en je kind dichter bij zijn/haar gevoel brengen.

Voor ouders
Als de dagelijkse opvoeding voelt als een strijd en je worstelt met de emoties van je kind, overweeg dan ondersteuning:
Familieopstellingen – Ontdek je familiepatronen in een veilige omgeving.
Innerlijk kind werk – Verwerk onverwerkte emoties met zorg.
Yogatherapie – Vind balans en rust, zowel mentaal als fysiek.

Blijf niet te lang zitten met je hulpvraag. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben Monique, een open en toegankelijke therapeut. Neem een kijkje op mijn website of neem vrijblijvend contact met me op.


De kunst van ontwerpen

Als grafisch ontwerper werk ik o.a. veel voor gemeentes in de regio. Die hebben behoefte aan meer beeld en minder tekst om inwoners te informeren. Daarin kan ik goed voorzien, omdat ik als klein jongetje al veel tekende. Ik vind het geweldig om dat nu in mijn werk te kunnen toepassen. Zo ontwerp ik logo’s, infographics, websites en gedrukte uitingen, zowel voor gemeentes als voor het bedrijfsleven. Goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en dat vertalen in een aantrekkelijk beeld; dat is voor mij de kunst van ontwerpen.

Sinds 2016 heb ik in Cwartier een fijne kantoorruimte, direct gelegen aan de Beekstraat. Daarvoor heb ik als mede-initiatiefnemer van Perron C op de Parallelweg een werkplek gehad. Toen al wist ik hoe prettig het was om niet meer thuis te hoeven werken. Je houdt werk en privé beter gescheiden en je kunt makkelijker focussen. Mijn kantoor is rustig en huiselijk ingericht, zodat ik er lekker kan werken, kan tekenen en met klanten kan afspreken. Bovendien ligt het op loopafstand van thuis, zodat ik vanzelf iedere dag in de Weerter binnenstad kom. Wat mij betreft is Cwartier een aanwinst voor de stad én voor haar ondernemers!