Cwartier Makers: Perron C, Nicole van Boxtel, De Houwer-van Wijk en Kristiaan Litjens

Wij zijn Perron C
CREATIEF. VERBINDEND. ONDERNEMEND.

Perron C is een collectief van zzp’ers gevestigd in Cwartier. Vanuit onze glazen kassen in de oude raadzaal werken we individueel én samen op het gebied van: grafisch ontwerp, interieur, stage design, magazines, circulaire oplossingen, merkstrategie, interviews, marketing, social media, fotografie, software, tekst en illustratie. Heel divers en elkaar versterkend! www.perron-c.nl

V.l.n.r.: Peter Pagie – ontwerp + meer // Rudi van de Schoor – Drawmore 
Margot Meijer – Belicht // Tessa van Gameren – Studio Createss 
Bas Poell – Bas Tekst en Communicatie // Inge Korten – grafisch ontwerp 
Elise de Nooijer – Papertree // Saskia Verdonschot – Communicatiebureau SAS
Jasper Strijp – Strijp Software. Niet op de foto:  Alessandro Cau – Denkbeeld Design 
Thijs Mackus – ReConnect & co.


Recruitive: 10 jaar specialist in het van werven van personeel

Recruitive bestaat dit jaar maar liefst 10 jaar, een mijlpaal voor Nicole van Boxtel als ondernemer! Sinds 2014 heeft Recruitive zich gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen van kandidaten naar vaste banen in de regio Zuid-Nederland. Daarnaast werft Nicole ook op interim-basis voor verschillende organisaties. Het vinden van geschikt personeel blijft op dit moment namelijk een van de grootste uitdagingen voor bedrijven. Tijdelijk een recruiter inhuren zorgt dan ook voor een boost in de werving. 

Nicole van Boxtel heeft Recruitive in 2014 opgericht en het bedrijf richt zich op het invullen van vacatures vanaf MBO-niveau, van junior tot senior. Sinds 2016  is Recruitive gevestigd in Cwartier. Een prettige werkplek, centraal gelegen en zowel voor klanten als kandidaten makkelijk bereikbaar. Bemiddeling is bij Recruitive echt mensenwerk, daarom wordt er gewerkt met maatwerkprocedures. Wat 

Recruitive onderscheidt, is de persoonlijke en betrokken aanpak. Hierbij zijn een open en eerlijke communicatie, betrouwbaarheid en kwaliteitsborging kenmerkend voor de werkwijze van Recruitive. Ben je benieuwd wat dit voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op! Nicole maakt graag kennis met je!


‘Vertrouwd met uw zaak’

Kansen en bedreigingen, problemen voorkomen en oplossen. 
Ik denk met u mee in de breedste zin van het woord. 
Uw belang staat voorop.

Een slogan die wijst op mijn juridische dienstverlening die berust op jarenlange ervaring en opgebouwde deskundigheid.

U kunt bij mij terecht voor o.a. de volgende rechtsgebieden: personen- en familierecht, verbintenissenrecht en hippisch recht.

Ik word blij/gelukkig van… 
als mijn cliënten tevreden zijn met het door mij behaalde resultaat, en als ik door goed te onderhandelen en te bemiddelen een procedure heb kunnen voorkomen.

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…
een dynamische werkomgeving vol inspirerende ondernemers. 


Iedere keer weer een uitdaging

We zijn iedere dag omgeven door grafische vormgeving en soms zien we het niet eens.
Toch vraagt het gedegen kennis en vakmanschap en een sterke artistieke visie om een duidelijke boodschap te creëren.

Het klinkt wat zwaar, maar zo is het wel. Je iedere keer opnieuw verdiepen in welke boodschap, welk verhaal je opdrachtgever wil vertellen. Of wat hij of zij of het bedrijf wil uitstralen. Het is iedere keer weer een uitdaging om ‘raak te schieten’. Er komt nogal wat kijken bij een goed ontwerp: kleuren combineren, typografie, maatvoering, uitlijnen, ruimte en harmonie in beeld en tekst. Dat trek je niet uit een la of is met een druk op de knop gebeurd. In Cwartier in ruimte 304 gebeurt het allemaal: huisstijlen, logo’s, marketinguitingen on- en offline, brochures, flyers, boeken, magazines, posters, advertenties, websites, signalisaties, beletteringen, ontwerpen voor social media en alle andere dingen die vragen om een krachtig ontwerp of flitsende uitstraling. 

Bij Litjens Vormgeving is niets een routineklus, wel altijd inlevingsvermogen in de wensen van de opdrachtgever. De klus is pas geklaard als we beiden honderd procent tevreden zijn!