Cwartier Makers: Ingrid Seuren, Louis-Pierre Koppen, Lex! Legal Solutions en WarenHuis

Het regelen van goede zorg is voor mij een uitdaging

Mijn naam is Ingrid Seuren, 52 jaar en trotse moeder van drie prachtige kinderen en ik heb een relatie.

Ik werk al vanaf mijn 21e in de zorg, afwisselend met de horeca. Ik ben graag onder de mensen en in de natuur met onze Duitse Herder Liva.
In 2021 ben ik naast De slaapzuster, Thuiszorg Weerterland begonnen.

Het regelen van goede zorg is voor mij een uitdaging. Samen met ons team goede zorg op maat leveren zodat de mensen in het Weerterland thuis kunnen blijven wonen in hun vertrouwde omgeving.
We kunnen binnen 24 uur opstarten en we zijn er voor de ochtend-, avond- en nachtzorg. 

Bent u op zoek naar Thuiszorg die werkt met kleine teams? Neem dan contact met ons op.
Ga naar onze website: www.thuiszorgweerterland.nl of bereik ons per e-mail: info@thuiszorgweerterland.nl of per telefoon 06-103 90 319.


Louis-Pierre Koppen
Fysiotherapie

  • Fysiotherapie
  • Revalidatie
  • Dry Needling
  • Fasciatherapie

Lex! Legal Solutions gaat uit van een duidelijke aanpak

“Ik werk al vijftien jaar voor mijn werkgever, heb altijd goede beoordelingen gehad, ben nooit ziek.  Vanuit het niets kreeg ik te horen dat ik ontslagen word. Ik kreeg een beëindigingsovereenkomst mee met het verzoek hier binnen een week op te reageren. 

Ik had behoefte aan juridische ondersteuning. Een goede arbeidsrechtadvocaat maar vooral ook een sparringpartner en vraagbaak. Op het moment dat Lex! Legal Solutions mijn belangen ging behartigen heb ik ervaren dat er naar mij geluisterd werd, door mijn advocaat, maar ook door mijn werkgever. Ik werd een gelijkwaardige gesprekspartner voor mijn werkgever en ook mijn belang werd belangrijk. Ik had een betere onderhandelingspositie. 

De korte lijnen tussen mij en mijn advocaat maakten dat de doorlooptijd overzichtelijk bleef. Dat was prettig, uiteindelijk wil je ook verder.”

Lex! Legal Solutions gaat uit van een duidelijke aanpak, met als basis meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het arbeidsrecht. Er wordt op voorhand een strategie bepaald en waar nodig gaan zij de strijd aan. 

Ook worden op voorhand duidelijke (financiële) afspraken gemaakt, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 


Een unieke beleving

In Cwartier is een unieke samenwerking ontstaan die de lokale gemeenschap in de schijnwerpers zet. WarenHuis concept store, Rewear store en Tostibar Dikke Mik hebben de handen ineengeslagen en het eerste shop-in-shop principe in Weert geïntroduceerd.

Bij WarenHuis ontdek je altijd verrassende creaties van lokale makers en aanbieders. Een schatkamer vol originele cadeaus voor elke gelegenheid.

Rewear store voegt daar als tweedehands kledingwinkel een duurzaam tintje aan toe. In deze tijden van massaconsumptie kiezen steeds meer mensen bewust (en) voor duurzaamheid. Rewear store speelt in op deze behoefte: Tweedehands kleding, maar dan wel een mooie en unieke selectie. Door de dagelijkse inbreng blijft de collectie vernieuwend.

En voor de fijnproevers is er Tostibar Dikke Mik, die de smaakpapillen verrukt met overheerlijke tosti’s gemaakt van verse producten van lokale ondernemers.

Deze samenwerking creëert niet alleen een unieke beleving maar bevordert ook de lokale economie en duurzaamheid. Een ontmoetingsplek die de diversiteit en kracht van de lokale ondernemers in Weert verbindt en toegankelijk maakt voor iedereen binnen en buiten Weert.

Verrassend genieten en winkelen onder één dak in Cwartier op de Beekstraat 54!
Welkom bij Wendy, Susan en Aniek!