BuitenGewoonBath&Living

Even voorstellen
De overzichtelijk en warm ingerichte winkel wordt enthousiast gerund door broer en zus Joeri Gielen (42) en Vivi Salmans (40). In 2012 startten zij met de verkoop van gerenommeerde A-merken in badkamerinrichting. Daar bleef het echter niet bij. Het assortiment breidde zich al snel uit met een grote collectie bedtextiel en serviezen. Vivi: “Met de materialen in onze winkel kun je een groot deel van je woning op elkaar afstemmen. Denk met name aan de badkamer, de slaapkamer en het toilet. Heb je in de keuken gekozen voor bepaalde kleuren of materialen, dan vinden wij het een uitdaging om ook de andere ruimtes in dezelfde sfeer of kleuren aan te kleden.”

Vivi Salmans en Joeri Gielen

Winkel
Hoewel de winkel niet in de winkelstraat van Nederweert ligt, is dit geen probleem. Vivi: “Mensen komen gericht naar ons toe. Wij hebben klanten uit heel Nederland en België. Zij nemen de moeite om van ver naar onze winkel te komen. Ze willen graag de materialen voelen, de kleuren in het echt zien en bovenal keuze hebben. De merken die wij verkopen, zijn ook elders verkrijgbaar, maar wij hebben per merk de complete collectie en alles is op voorraad. Wat je uitkiest kun je meteen meenemen.” Bath&Living is uitgegroeid tot een van de grootste verkooppunten in Nederland en België van de kwaliteitsmerken Vandyck, Aquanova, Blomus, Zack en Salt&Pepper. Alles is zowel verkrijgbaar in de fysieke winkel als in de online store www.bath-living.com

De winkel van Bath & Living aan de Kerkstraat 78 in Nederweert

Mix en match
Een nieuw huis, een verbouwde badkamer, een verhuizing. Vaak is dit het startpunt voor een nieuwe of aangepaste inrichting. Uitzoeken wat je mooi vindt, kan soms een hele klus zijn, daarom is het fijn als er iemand met je meekijkt. Het team deskundige verkoopmedewerkers staat klaar om te adviseren. Vivi: “Neem gerust stalen, materialen en stoffen mee. Zo krijgen wij een goed beeld van de woning of betreffende ruimte. Vervolgens gaan we mixen en matchen met de producten in onze winkel. Wij nemen de tijd en denken graag met je mee. Gezamenlijk zoeken we kleur- en materiaalcombinaties die passen bij jouw wensen en smaak. Het op elkaar afstemmen van badkamer, slaapkamer en toilet brengt balans in de woning.”

Mix en match met kleur- en materiaalcombinaties

Het oog wil zeker ook wat
Hoewel de badkamer meestal niet de plaats is om bezoek te ontvangen, wordt aan de inrichting van deze ruimte steeds meer aandacht besteed. Functionaliteit is van het hoogste belang, maar het matchen van kleuren en materialen is minstens zo belangrijk. Wil je je lekker voelen in een ruimte? Zorg dan dat deze past bij wie je bent! Bath&Living biedt beleving, sfeer en inspiratie waarmee complete inrichtingen kunnen worden gemaakt, passend bij de eigen woonstijl en afgestemd op persoonlijke voorkeuren.

Trend
Tweemaal per jaar komt er nieuwe collectie uit. Trendkleuren van dit moment zijn absoluut denim blauw en mossig groen. Daarnaast blijft zwart dé kleur om te combineren met natuurtinten, glanzend goud en brons. Trends zien we vaak terug in alle collecties voor badkamer, bedlinnen en woonaccessoires. Het ruime assortiment in de winkel biedt dan ook legio mogelijkheden om kleuren te combineren. “Zoek je een contrast? Of wil je juist rustige ton-sur-ton tinten? Wij helpen graag bij het maken van een keuze die bij je past. Benieuwd? Kom eens langs, je bent van harte uitgenodigd!

Vivi Salmans