BuitenGewoon… Relaxen bij Wijen Nederweert

Even voorstellen
Wijen relaxen-wonen-slapen is al veel jaren gevestigd aan de Heerweg in Nederweert. Het bedrijf is een begrip in de regio. De eigenaren Monique en Leon Wijen hebben er een prachtige en zeer ruime speciaalzaak van gemaakt met een eigentijds aanbod voor relaxen, wonen en slapen. Het persoonlijke contact met de klanten, én een goed inlevingsvermogen, zijn de sterke punten van dit bedrijf. De prettige sfeer in de zaak stelt klanten op hun gemak. De overzichtelijkheid in de showroom laat direct de enorme diversiteit zien.

Monique en Leon Wijen

Advies bij u thuis
Met onze adviseurs gaan we binnen onze grote collectie op zoek naar de relaxfauteuil die past! Onze relaxfauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, met moderne en robuuste belijningen, met verschillende functies en in diverse prijsklassen. Bent u wat kleiner of groter dan gemiddeld? Geen probleem. Diverse modellen zijn leverbaar in Extra small, Small, Medium, Large of zelfs Extra Large uitvoering. Gaat u voor een mooie stoffen fauteuil of gaat uw voorkeur uit naar een exemplaar van leer? In onze studio vindt u altijd een model dat bij u past voor een prijs die u aanspreekt! Indien gewenst, laten we graag een aantal modellen bij u thuis zien!

Wijen Meubelen komt bij u thuis voor advies.

De perfecte relaxfauteuil kiezen
De ideale relaxfauteuil vindt u bij Wijen Relaxen Wonen Slapen in Nederweert. Heerlijke relaxfauteuils creëren een comfortabele plek voor jezelf om te lezen, te relaxen of te cocoonen. Koester je in je eigen fauteuil met een goed boek en een glas wijn. Je nek ontspant, je benen ontlast en je rug wordt ondersteund. Het kan allemaal. Wijen biedt een ruime keuze aan bekledingsstoffen voor vrijwel alle relaxfauteuils. Kom eens binnen en probeer zelf een van onze mechanische wonderen met of zonder extra voetenbank.

WIJEN RELAXEN – WONEN – SLAPEN
Heerweg 8, Nederweert
T. 0495 – 46 13 13
www.wijen.nl