Beste lezers van Weert Magazine

Bij een jubileum hoort een feestje. En dat zouden we graag vieren, helaas corona zegt dat we de slingers niet mogen ophangen! Maar de creativiteit van het team van Weert Magazine kent geen beperkingen. Wij versieren ons 12½ jarig jubileum met een verfrissing van uw vertrouwde magazine. In meer eigentijdse termen heet dat een upgrade! 

Na een enquête onder lezers en een tweetal interne en vooral kritische brainstormavonden is een aantal inhoudelijke en visuele veranderingen doorgevoerd. Vanwege onze trouwe band met u lezers, hechten wij veel waarde aan uw oordeel. De suggesties die zijn gedaan vinden wij bijzonder waardevol en voor zo ver mogelijk zijn wij daaraan tegemoet gekomen.

Nieuw vanaf deze maand zijn: Beeld van Toen, Mens & Object, de WM-Actua-Puzzel en Wi-j Zejje? Volgende maand voegen we daar nog een pagina aan toe die wordt ingevuld door leerlingen van het Kwadrant in Weert en mogelijk andere scholen.  

Nieuw is ook dat bij iedere rubriek het e-mailadres van de redacteur staat vermeld om uw reactie achter te laten of om ideeën en tips aan te dragen. Weert Magazine blijft hét magazine dat  verbindt, dat verandert niet!

Vanzelfsprekend vindt u Weert Magazine ook op InstagramFacebook en www.weertmagazine.com.

Wij feliciteren u en ons met het 12½ jarig jubileum.

Team Weert Magazine