AviFit, nu ook in Weert

Afslanken en je figuur corrigeren.

Sinds begin januari beschikt Weert over een nieuwe salon die zich richt op ‘Gezondheid, Wellness en Beauty’. Op de prachtige locatie aan de Stadhuispassage biedt het bedrijf veel behandelingen om klanten te helpen met hun figuur en huid. Een aanwinst voor velen die al jaren zoekende zijn en resultaat willen boeken. En…AviFit geeft garantie op succes. Een kennismaking.

Direct gesitueerd naast het stadhuis is de salon van AviFit. De ligging waar dagelijks duizenden mensen langskomen, was voor de eigenaresse een reden om hier te starten. Anja van Osch (53) zit al 18 jaar in het vak en heeft in Panningen haar hoofdvestiging. “Omdat we ervaren dat we voor veel mensen iets betekenen en ze kunnen helpen hun doelen te bereiken, heb ik besloten een tweede filiaal te openen. En Weert biedt ons een nieuwe markt. Mensen zijn bereid om een stuk te rijden voor de exclusieve behandelingen die wij bieden.”

Eigenaresse Anja van Osch en filiaalleidster Judith Smits

Anja vervolgt: “Ik ben 18 jaar geleden begonnen met AviFit om mensen met beweging en aangepaste voeding te helpen gewicht te verliezen. Al snel heb ik mijn bedrijf uitgebreid met apparatuur voor plaatselijke figuurcorrectie, cellulite-vermindering en huidversteviging. Veel van onze apparatuur beschikt over een CE medische certificering en wordt ook gebruikt door ziekenhuizen en fysiotherapeuten (zoals compressietherapie en shockwave-therapie). Behandelingen zijn al mogelijk vanaf € 89,-.
Judith Smits (43) is het gezicht van de vestiging in Weert. “Ik was direct onder de indruk van dit bedrijf en de vakkundige en enthousiaste aanpak van Anja. De kwaliteit van de apparatuur, de professionele begeleiding en de geboden resultaten maken dat ik hier volledig achter sta en met overtuiging onze klanten van dienst ben. Ooit heb ik gewerkt als tandartsassistente en ook daar hadden we te maken met zorg en resultaatgerichtheid. Die kennis komt me nu weer van pas. Daarnaast ben ik jarenlang ondernemer geweest dus is inzet en klantvriendelijkheid me ook bekend.”


Resultaat

AviFit richt zich op gewicht verliezen of juist gewicht behouden, maar ook op figuurcorrectie, cellulite-vermindering en huidverbetering. De klantenkring bestaat uit zowel vrouwen als mannen. Het bedrijf werkt met kwalitatief hoogstaande en innovatieve apparatuur. Overtuigd van de kwaliteit durven ze ook garantie te geven. Anja: “We hebben vooraf altijd een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met de klant. Hierin informeren we naar de gezondheidssituatie (er moet ook een gezondheidsverklaring getekend worden) en naar hun doelstelling. Ook meten we het startgewicht, BMI, vetvrije massa en je vocht- en spiermassa. Met deze gegevens maken we een behandelplan op maat.

In dit behandelplan staat de soort behandeling omschreven, het aantal behandelingen dat nodig is en een eventueel voedingsadvies. Als de klant instemt met dit behandelplan kunnen we starten. AviFit staat garant voor resultaat. Ook bij overgewicht. Bij het opvolgen van ons advies garanderen wij een gewichtsverlies van 4-6 kg in 4 weken.” Eerlijk en oprecht In het adviesgesprek wordt ook bekeken welke techniek en behandeling het beste resultaat geeft bij de betreffende klant. Het concept van AviFit bestaat uit diverse technieken; o.a. CRY04 (cryolipolyse), EMslim (magnetisch veld) en Body Shape (ultrasound en elektrostimulatie). Uitgebreide informatie over alle behandelingen en technieken kun je vinden op www.avifit.nl). Judith: “We geven de klant oprechte aandacht en een eerlijk en welgemeend advies. We geven dat wat nodig is om tot het gewenste resultaat te komen. Maar de beloning die je zult krijgen is vele malen groter dan je had kunnen bedenken; een gezond gewicht én een betere gezondheid.

Stadhuispassage 2, Weert 085-130 67 87 • info@avifitweert.nl www.avifit.nl