Altijd aandacht voor ‘haar’: KNIPART Haarwerken.

In mijn salon ontvang ik vrouwen met uiteenlopende hoofd- en hoofdhuidproblemen. Iedere dame heeft haar verhaal dat ik altijd met bewondering aanhoor. Hoe open en gevoelig ze zijn. Zeker als het gaat om haarverlies. Wat heeft dat een impact op het zelfvertrouwen van een vrouw! Zo heb ik onlangs weer een dame heel blij gemaakt met een prachtig deelhaarwerk van Follea. Deze vrouw draagt al bijna tien jaar deelhaarwerken van écht Europees haar. Zij is een krachtige vrouw, die weet wat ze wil. Zonder haarwerk zie ik de kwetsbaarheid, maar mét, zie ik een hele sterke vrouw. In mijn ogen ook een powervrouw…

Zo tref ik er velen in mijn salon. Heftige verhalen die zo’n impact hebben op het uiterlijk van een vrouw. Sommige zijn door een ernstige ziekte als kanker en als gevolg van de chemokuren alle haren verloren. Kaal. Ziek. Miserabel. Als haarwerkspecialist zorg ik ervoor dat een dame in zo’n zware behandelperiode, een comfortabel haarwerk kan dragen. Een haarwerk dat weer een heel klein beetje vrouwelijkheid teruggeeft. En ook daarna. Als de haren weer gaan groeien, vraagt de hoofdhuid om een speciale aanpak. Hierin begeleid ik de dames met professioneel advies en dito producten.

Zodra het haar weer groeit, willen we natuurlijk zo snel mogelijk weer een weelderige haardos. Zo ook de sterke vrouw die al bijna tien jaar haarwerken draagt… Zij onderging na de chemokuren nog een hormoonbehandeling waardoor ze vervroegd in overgang kwam. Helaas kan de menopauze een blijvend, verdunnend effect op het haar hebben. Dat gebeurde ook bij deze dame. Een aantrekkelijke, jonge vrouw. Midden in het leven. Met een gezin en een carrière. Het deelhaarwerk in een moderne opgeknipte boblijn, laat haar ogen stralen en ze staat weer letterlijk in haar kracht!

Zo’n mooi resultaat, dat geeft mijn werk écht een boost! Als ‘Powervrouw 2019’ wil ik graag de bewustwording voor haar- en hoofdhuidproblematiek promoten, maar ook aandacht vragen voor de vrouwen die ik ontmoet in mijn salon. Zij zijn in mijn ogen, ook stuk-voor-stuk, powervrouwen… Als vrouw, kapster én gecertificeerd haarwerkspecialist weet ik hoe belangrijk haar is. Wacht niet te lang en maak vrijblijvend je eerste afspraak voor advies en informatie.

In mijn salon in Nederweert heb ik altijd ‘aandacht voor haar’. #lovemyjob

Hannelore Fiers,
KNIPART HAARWERKEN
Gecertificeerd ANCO haarwerkspecialist
Strateris 2, 6031 PC Nederweert
Tel.: 04 95 62 47 83