‘Als je voor de laatste keer in je leven verhuist, moet dat een fijne plek zijn waar iedereen welkom is’ 

In een grote gerenoveerde boerderij in het buitengebied van Heythuysen, ligt Woon- en Zorghuis Scheyvenhof. Hier wonen senioren in appartementen waar zij gebruik maken van alle faciliteiten en diensten die zij nodig hebben.

Oost west thuis best. Ook family-manager Miranda Schonkeren beaamt meteen dat thuis wonen toch het allerfijnste is. Maar wat als dat niet meer gaat? ‘Dan is de stap naar een verzorgingstehuis toch wel erg groot’, aldus Miranda. ‘Wij bieden een alternatief, waarbij onze bewoners de regie over hun eigen leven behouden. 

Ons gedachtegoed: Uitzicht op iets moois, ontlast bewoners en hun familieleden, doordat we in alle faciliteiten voorzien. Denk maar aan de dagverse en gezonde maaltijden die onze koks bereiden. Maar ook de was, de tuin, activiteiten, behandelingen aan huis, de kapster en natuurlijk goede 24 uurs zorg horen hierbij.’  

De huidige generatie ouderen is een bepaald comfort gewend en vaak past een regulier verzorgingstehuis daar niet bij. Zodra je bij Scheyvenhof door de poort loopt ervaar je dat het geen instelling is maar een warme en huiselijke omgeving. De bewoners kunnen altijd naar buiten voor een wandeling in de tuin. Ook binnen genieten zij van een prachtig uitzicht. Het ultieme binnen- buitengevoel draagt bij aan een ‘vrij’ gevoel. 

Miranda: ‘In Weert ontwikkelen wij nu nog zo’n parel in het groen. Swaentjeshof aan de Stienestraat 63-65, wordt de tweede locatie waar je woont met Uitzicht op iets moois.’  

’Uitzicht op iets moois’ biedt een plek waar senioren goed vertoeven en zich snel thuis zullen voelen. ’Geneet van ’t laeve’, is niet voor niets hun huislied. Want samen genieten van de kleine geluksmomenten maken het leven de moeite waard. Bij Scheyvenhof in Heythuysen en in de nabije toekomst ook bij Swaentjeshof in Weert, komen kinderen en kleinkinderen graag op bezoek. 

Op zoek naar een fijne plek met zorg en aandacht? Alvast aan het oriënteren? Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak. Miranda ontvangt u en uw familie graag voor een kop koffie. Zij zal u meer vertellen over alles wat er komt kijken bij een laatste verhuizing. 

Miranda Schonkeren
0475 72 32 32 – info@scheyvenhof.nl
www.scheyvenhof.nl