39 jaar ‘Passie voor Wooncomfort’

SE Raamdecoratie Nederweert

Even voorstellen
Marcel (54) en Mariëlle Boelaars (53) namen in 2006 het bedrijf SE Raamdecoratie over van de heer Schmitz en mevrouw Engelen. Zij moderniseerden het filiaal in Leende en openden een tweede winkel in het voormalige pand Nivo Interieur & Decoratie aan de Brugstraat in Nederweert. Marcel: “Mariëlle en ik komen allebei uit Nederweert, daarom vonden we het fijn om ook in Nederweert een winkel te kunnen openen op een plek waar mensen altijd al gewend waren om gordijnen en dergelijke te kopen. We hebben er bewust voor gekozen om medewerkers uit Nederweert aan te trekken. Roos Stals en José van Eerdt vieren dit jaar hun 12,5-jarig jubileum bij ons. Sinds kort versterkt Mariëlle Gabriëls het team.

Het team van SE-Raamdecoratie

Techniek en productkennis spelen een grote rol bij een zorgvuldige advisering. Marcel: “Het onderdeel raamdecoratie is een vak apart. Niet alleen het in- en opmeten, maar ook de telkens veranderende techniek en producten vragen specifieke kennis van zaken. Onze medewerkers in Leende en Nederweert zijn all round opgeleid en kunnen over alle producten adviseren. Er is heel veel mogelijk en de diversiteit in producten en materialen is groot. We zoeken samen met de klant naar de best passende optie voor hun wensen, interieur én hun budget.”


Ook voor de smallere beurs
“Geweldig is het om mensen op een ander idee te brengen en te laten kennismaken met alternatieven waarvan zij nooit hadden gedacht dat zij dat mooi zouden vinden. We verkopen prachtige stoffen in allerlei prijsklassen. Raamdecoratie kan een dure aanschaf zijn. Het is echter bij ons ook mogelijk om al voor een kleine prijs mooie (trend)stoffen en materialen te kopen. Zo wordt veranderen van woonsfeer erg aantrekkelijk en leuk!”

Een klant vertelt
Caroline Stultjens: “Ik koop graag dichtbij. Zo steun je lokale ondernemers. Bovendien word je bij SE Raamdecoratie heel goed geholpen bij het maken van keuzes. Je kunt er voor iedere ruimte in huis terecht. Ik kocht er onder andere gordijnen en rolgordijnen voor de slaapkamers, de overloop en de hal. Binnenkort ga ik weer gordijnstalen ophalen, want de woonkamer is aan de beurt. Dan is bijna het hele huis voorzien van materiaal van SE Raamdecoratie. Ze hebben er overigens ook budgetgordijnen, maar dan met hun service. Dat is belangrijk. Want al kies je nog zo mooie stoffen, als het niet goed gemaakt en gemonteerd is, zie je de kwaliteit nog niet. Bij SE Raamdecoratie krijgt je goede materiaaluitleg, de medewerkers denken in oplossingen en zij gaan voor het beste eindresultaat.”

Caroline Stultjens

Trend: spelen met licht
Je was vast toch al van plan om andere gordijnen te nemen. Of misschien twijfel je. Worden het In Betweens, jaloezieën, gordijnen? Misschien wel een combinatie? Of toch iets anders? De keuze is enorm bij SE Raamdecoratie. Evenals de keuze in stoffen, kleuren, materialen en uitvoeringen.

Wil je de trends volgen, is het handig om te weten dat pasteltinten weer helemaal terug zijn. Net als prachtige glanzende stoffen voor een luxe uitstraling. Ook de hang naar vroeger is trend. De Mart Visser-collectie biedt een moderne variant op de grovere vitrage. Veloursgordijnen zijn weer helemaal terug van weggeweest. En wie herinnert zich nog de papieren vouwgordijnen bij oma? Ook dat is weer terug, nu van textiel en in diverse tinten, passend bij het moderne interieur.

Raamdecoratie is functioneel en decoratief. Het kan een mooi blikvanger zijn in huis, door de kleur of de print en door de materiaalkeuze. Een weloverwogen keuze brengt spanning en sfeer in het interieur. Marcel Boelaars, eigenaar van SE Raamdecoratie in Nederweert, beschrijft het als volgt: “Wij zijn gespecialiseerd in spelen met licht en het creëren van sfeer in huis. Ons aanbod biedt vele mogelijkheden. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken, dan kunnen we u daarbij adviseren, in de winkel of thuis.”