Make-up workshop 6 juni met make-up artist van topmerk Diego Dalla Palma

Hallo, ik ben Sanne Knapen. Sinds maart vertel ik via deze site elke maand iets over mijzelf als kersverse onderneemster als schoonheidsspecialiste en ook over mijn salon Aquamarijn.

In het vorige artikel vertelde ik als iets over mezelf en mijn schoonheidssalon Aquamarijn. Ik informeerde jullie ook al over de make-up workshop van 6 juni… En die wordt héél leuk want er komt een professionele make-up artist naar schoonheidssalon Aquamarijn!

“Hallo, ik ben Sanne…”

Tijdens de workshop hebben wij het over de nieuwste zomertrend! Samen met Floor Paulusse, make-up artist van Diego Dalla Palma, delen we professionele tips en tricks op het gebied van make-up. Natuurlijk start de workshop met een hapje en een drankje en kan er volop zelf ‘geprobeerd’ worden!

Eerst vertellen wij iets over de verschillende penselen die er zijn. Want hoe weet je nu voor welk product je welk penseel moet gebruiken? En dan… de hamvraag: met welke product start je als eerste?! Floor demonstreert het allemaal. Daarna worden de verschillende producten toegelicht: hoe weet je welk product het beste bij jou past en hoe breng je het product het beste aan?

Tijdens de workshop heeft iedereen heeft z’n eigen penselen en spiegel. Je mag jezelf opmaken en als je vragen hebt, staan Floor en ik voor je klaar. Aan het einde van de workshop is er een mogelijkheid om producten te kopen (niet verplicht). De workshop duurt ongeveer 2 uur.

De make-up workshop is op donderdag 6 juni en kost € 15 p.p.
Aanvang: 16.00 uur. Einde: 18.00 uur. Als je producten wilt kopen dan wordt de workshopprijs van € 15 in mindering gebracht. Er is géén koopverplichting.

Naast make-up producten werk ik ook met de verzorgingslijn van Diego Dalla Palma. Er zijn veel verschillende lijnen: Moisturising, Cleansing, Sensetive, Icon Time, The Man, Body, Baby Feets & Happy Hands en Sun. Er is dus voor iedereen een passend verzorgingsproduct. Ik gebruik in de salon voornamelijk Moisturising, Cleansing en Sun. Zelf heb ik een droge huid. Daarom gebruik ik zelf de Moisturising lijn want zorgt voor een intensieve en gehydrateerde huid. Zo ziet mijn huid er elke dag stralend en gezond uit.

Wil je meer weten over de workshop, de producten of wil je een afspraak maken voor een behandeling?
Bel mij dan via 06-11936696 of mail mij info@schoonheidssalonaquamarijn.nl.
www.schoonheidssalonaquamarijn.nl

Groetjes van Sanne!

Zonnebrand-lijn Diego Dalla Palma

WEETJEDAT:
…een zonnebrandcrème niet bedoeld is om langer te kunnen ‘bakken’ in de zon, maar dat de crème met een spf je DNA beschermt in de cel? Dit voorkomt huidveroudering, huidkanker en beschadiging van weefsel. Een zonproduct dat je vorig jaar gebruikt hebt, verliest ook zijn beschermingsfactor. Zonproducten zijn met verschillende verschermingsfactoren. Er zijn zonproducten die je voordat je in de zon gaat kunt gebruiken, tijdens het zonnen en erna.