Sanne Knapen: “Al jong droomde ik van eigen schoonheidssalon.”

“Aquamarijn staat voor de kleur van de zee, rust, ontspanning en energie. Dit is precies wat ik klanten wil bieden. Op jonge leeftijd droomde ik er al van om een eigen bedrijf te hebben: in augustus 2017 ben ik daarom met mijn eigen schoonheidssalon begonnen.

Het is belangrijkste vind ik dat de cliënt zich vertrouwt voelt en tot rust komt. Mensen vergeten vaak om rust te nemen en stress heeft weer invloed op de huid. Bij Aquamarijn kun je tot rust komen en genieten tijdens de behandeling. Daarom staat rust en ontspanning bij Aquamarijn centraal.

Kom je voor het eerst dan houd ik een intake. Hierdoor kan ik de behandeling en producten goed afstemmen op de huid en de wensen van de cliënt. Na de intake begin ik met de behandeling en ik start met een massage om te ontspannen. Na de behandeling geef ik adviezen over de huid en kan ik vragen beantwoorden.” 

Sanne Knapen, schoonheidssalon Aquamarijn Nederweert.

Sanne: “De producten waarmee ik werk sluiten hier goed bij aan. Diego Dalla Palma Professional is een Italiaans cosmeticahuis met verschillende lijnen van face en body. De make-up lijn is sterk in hun kleuren en de verzorgingslijn is sterk in huidverbetering.”

Schoonheidssalon Aquamarijn biedt meer mogelijkheden:

  1. Gezichtsbehandelingen
  2. Lichaamsbehandelingen
  3. Epileren en verven van wenkbrauwen en wimpers
  4. Harsen
  5. Sauna-arrangement

Sanne; “Twee keer per jaar organiseer ik, samen de make-up artist van Diego Dalla Palma, een make-up workshop. Hier worden alle tips en tricks uitgelegd met betrekking tot make-up. Het is een gezellig workshop met een hapje en drankje. De make-up workshop kun je ook samen met vriendinnen doen; maak daarvoor een afspraak.”

Meer informatie: www.schoonheidssalonaquamarijn.nl of 06-11936686

Wilt u op de hoogte blijven van actuele aanbiedingen, workshops of andere leuke feitjes, volg mij dan op Facebook.

Sanne Knapen, Schoonheidssalon Aquamarijn