Wie-Wat-Hoe

Vier ondernemers uit de regio stellen zich kort voor in de rubriek ‘Wie-Wat Hoe’

Nicole Conradi

WIE?

 Mijn naam is Nicole Conradi en ik ben 55 jaar. Ik heb zowel in de (terminale) zorg als in commerciële bedrijven gewerkt. Door het overlijden van mijn zus in 2004 kwam ik in aanraking met uitvaartzorg. Er kwam veel bij kijken en wij werden geweldig begeleid; later wist ik hoe belangrijk dat was voor het dragen van verlies.

WAT?

Mijn kracht is dat ik uitvaartzorg en rituele begeleiding combineer. Elk afscheid is anders. Ik kom bij mensen op het meest kwetsbare moment in hun leven, regel niet alleen praktisch en administratief, maar begeleid ook het vormgeven van een uitvaart. Ik bied een luisterend oor, beschik over deskundigheid, creativiteit en geef steun.

HOE?

De combinatie van betrokken zijn, veel organiseren en een passend, liefdevol afscheid (mee) vormgeven zijn mij op het lijf geschreven. Rust en structuur bieden in de moeilijke dagen tussen het overlijden en de uitvaart, maar ook daarna nabestaanden deskundig terzijde staan, vind ik belangrijk. * www.nicoleconradi.nl 06-29429996

Inge Coolen

Meora Trendjuwelier

WIE?

Mijn naam is Inge Coolen. Ik kom uit een echte ondernemersfamilie en ben mede dankzij mijn ouders ook in het ondernemersvak gestapt. Sinds 2012 ben ik de trotse eigenaresse van Meora Trendjuwelier te Nederweert.

WAT?

Voor ieder wat wils bij Meora Trendjuwelier. Naast sieraden, horloges en lederwaren is in 2019 het aangrenzende winkelpand erbij betrokken en is het assortiment uitgebreid met trouwringen, verlovingsringen, gedenksieraden en goud. U kunt ook bij ons terecht voor al uw goud en zilverreparaties, het knopen van parels, het deskundig plaatsen van horlogebatterijen en -bandjes en voor de meeste horlogereparaties.

HOE?

Voel je welkom bij Meora Trendjuwelier en ervaar de toegevoegde waarde van team Meora, feestelijk verpakt in de vorm van klantvriendelijkheid, service, productkennis en ervaring! Welkom namens: Josette, Marja, Els en Inge. * www.meora.nl 0495-843107 Kerkstraat 47 – N’weert

Bart van den Broek

Henko Workwear

WIE?

Bart van den Broek, 42 jaar en woonachtig in Eindhoven. Ik ben nu 12 ½ jaar actief in de wereld van bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en pbm’s (persoonlijke beschermingsmiddelen). Ik doe dit al vanaf dag één in het mooie Limburg!

WAT?

Sinds 2 januari mag ik me commercieel directeur bij Henko Workwear te Weert noemen nadat Wijnand Hendriks mij benaderde voor deze fantastische uitdaging. Van daar uit willen we de hele regio Weert, en ver daarbuiten, helpen met het kiezen van de juiste representatieve bedrijfskleding en veiligheidsschoenen. Met een ruime keuze in merken en collecties. Geschikt voor alle werkzaamheden en soorten industrie. Er is dus niets dat we niet aanpakken.

HOE?

Door het naleven van onze slogan #Happytoworkwithyou. Kom eens langs, de koffie staat klaar. * www.henkoworkwear.nl 0495 235 656

Lex Schreven

Koopklik Makelaardij & Taxaties

WIE?

Lex Schreven, gecertificeerd NVM Makelaar-Taxateur. Eigenaar Koopklik Makelaardij & Taxaties. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met vrienden en ga ik graag naar een muziekfestival of concert. Daarnaast ben ik een enorme sportliefhebber en houd van lekker uiteten! In de ‘Vastelaovendj’- periode ben ik druk met optredens met de gelegenheidsformatie ‘Moerepetazie’. Waar mag je me voor wakker maken? Uhmmm een goed glas wijn.

WAT?

Koopklik Makelaardij & Taxaties verzorgt de verkoop, aankoop en het taxeren van woningen en appartementen. Met een efficiënte aanpak en de beste marketingtools is de juiste formule ontwikkeld waarbij de wensen van zowel kopers als verkopers samen worden gebracht. ‘Het is toch fantastisch om mensen te helpen met de grootste verkoop/aankoop van hun leven’.

HOE?

Met een innovatieve blik, regionale marktkennis, persoonlijk contact en professionele begeleiding staat de klant altijd op de eerste plaats! Bekijk de website: * www.koopklik.nl. * info@koopklik.nl * 06-31919858