Wat is Cryolipolyse ??

De nieuwste techniek op het gebied van CRYO behandelingen. Een veilige en effectieve manier van vet verliezen op plaatsen waar sport en dieet niet helpen.
Cryolipolyse staat ook wel bekend als vet bevriezen. Het is een nieuwe methode om effectief plaatselijk vetcellen af te breken door ze bloot te stellen aan koeling.
Tijdens een cryolipolysebehandeling wordt door middel van gecontroleerde koeling ongewenst vet op niet-invasieve wijze afgebroken waardoor een verbetering van de lichaamscontouren optreedt.

FIGUURCORRECTIE DOOR DEFINITIEVE VETVERWIJDERING

Met CRYO4 behandel je tot vier zones in slechts één uur. Wij hebben namelijk de beschikking over diverse pads in verschillende maten waarmee we vrijwel alle delen van het lichaam kunnen behandelen. De bekende love handles, buikvet, vet op de armen, dijen en heupen kunnen nu veilig en pijnloos verminderen d.m.v. het vet te onderkoelen.
Het is ook mogelijk om een duo behandeling te doen. Je kunt dan samen met je partner/vriend(in) de behandeling tegelijkertijd ondergaan. Gezellig en besparend want dit kunnen we voor een leuke prijs aanbieden.

HOE WERKT HET

De werking is gebaseerd op een natuurlijk proces. Door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de huid met het daaronder gelegen vet, verdwijnt het vet definitief. De vetcellen worden middels plaatselijk aangebrachte pads gedurende 60 minuten afgekoeld. Dit gebeurt zonder het omringende weefsel te beschadigen. Het koelelement aan de binnenzijde van de pad maakt direct contact met de huid. Door het koelelement stroomt een vloeistof met een constante temperatuur van -1 tot 0 °C. Deze vloeistof wordt door een ingenieus systeem afgekoeld, gemonitord en gecontroleerd.


BEHANDELTIJD EN RESULTAAT

De behandeltijd is 60 minuten. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dikte van de vetlaag. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig met de CRYO4 waarna vet in de behandelde zone definitief is verwijderd. De behandelingen vinden plaats met een tussenpose van minimaal 3 weken tot 6 weken. Na de behandeling kunt u gewoon weer verder met uw dagelijkse bezigheden. Het uiteindelijke effect is pas na enkele weken optimaal zichtbaar.
(De combinatie met voldoende lichaamsbeweging en een gezonde voeding geeft het beste resultaat. Een blijvend resultaat wordt behaald indien men ook de levensstijl aanpast.)

AviFit Stadhuispassage 2 – Weert * 085-130 67 87 * www.avifit.nl