VROUWevent 2019

ÉLKE VROUW VERDIENT EEN PODIUM!

Op woensdag 18 september 2019 vindt voor de vierde maal het VROUWevent plaats. Dit evenement wordt inmiddels voor de derde keer gehouden in het Munttheater Weert.

Het VROUWevent is er voor élke vrouw (man zijn ook welkom!). Jong, oud: elke vrouw ervaart raakvlakken. Het event heeft ook als doel om elkaar te verbinden. Dat is ook de slogan “Het blad dat verbindt”. 
Daarom geeft Weert Magazine tijdens de VROUWevent aan bekende en minder bekende vrouwen, en met een bijzonder verhaal, een podium. 

Bijzonder is dat de teamleden van Weert Magazine deze theatervoorstelling grotendeels zelf verzorgen… Zo zingen Laura Mennen en Maartje Derckx de sterren van de hemel, presenteert Ton Adriaens zijn eigen column ‘life’ en is Monique van den Brandt lady-speaker tijdens de catwalkshow. Het ‘Mooi Mens’ interview – dat maandelijks in Weert Magazine staat – vindt op het podium plaats in bijzijn van het publiek. Daarbij nodigt het blad ook regionaal talent op de bühne uit.

Deze avond is als het ware een ‘life’ weergave van het maandblad Weert Magazine en de VROUWspecial van september. Het is vooral een gezellige avond die in het teken staat van alles wat vrouwen kan bezighouden met humor, diepgang, muziek, sketches, mode én presentatie van 21 POWERvrouwen via een catwalkshow. 

Het thema van de avond is wederom ROOD: draag iets roods als teken van vrouwelijke verbondenheid. Al twee jaar eerder kleurde het theater rood tijdens het VROUWevent.

De voorstelling duurt ongeveer 1,5 uur waarna er nog voldoende tijd is om elkaar (en de POWERvrouwen) te ontmoeten en na te praten/borrelen in de theaterfoyer. 

De show begint om 19.30 en eindigt om ca. 21.00 uur. 
Kaarten á € 15 p.p. zijn binnenkort verkrijgbaar via www.munttheater.nl.