VROUWevent 2019

ÉLKE VROUW VERDIENT EEN PODIUM!

Op woensdag 18 september 2019 vindt voor de vierde maal het VROUWevent plaats. 

Het VROUWevent is er voor élke vrouw (mannen zijn ook welkom!). Jong, oud: elke vrouw ervaart raakvlakken. Het event heeft als doel om te verbinden. Dát is ook de slogan van Weert Magazine: “Het blad dat verbindt”. Daarom geven wij tijdens het VROUWevent aan bekende en minder bekende vrouwen – allen met een bijzonder verhaal – een podium. 

Bijzonder is dat de teamleden van Weert Magazine deze theatervoorstelling grotendeels zelf verzorgen… Zo zingen Laura Mennen en Maartje Derckx de sterren van de hemel, presenteert Ton Adriaens zijn eigen column ‘live’ en is Monique van den Brandt lady-speaker tijdens de catwalkshow. Het ‘Mooi Mens’ interview – dat maandelijks in Weert Magazine staat – vindt plaats in bijzijn van het publiek. Daarbij nodigt het blad ook regionaal talent op de bühne uit…

Deze avond is als het ware een ‘live’ weergave van het maandblad Weert Magazine en de VROUWspecial van september. Het is vooral een gezellige avond die in het teken staat van alles wat vrouwen kan bezighouden vol met humor, diepgang, muziek, sketches, mode én presentatie van 21 POWERvrouwen via een catwalkshow. 

De POWERvrouwen worden gekleed door Pleunis Mode Nederweert en Munnichs Shoes Weert. Onderdeel van de voorstelling is een lingerieshow van Martinique Lingerie Budel. 

Het thema van de avond is ROOD: draag iets roods als teken van vrouwelijke verbondenheid. 

De voorstelling duurt ongeveer 1,5 uur waarna er nog voldoende tijd is om elkaar (en de POWERvrouwen) te ontmoeten & te groeten en na te praten/borrelen in de theaterfoyer. 

De show begint om 19.30 en eindigt om ca. 21.00 uur. 
Kaarten á € 15 p.p. zijn verkrijgbaar via onderstaande groene button.

Met medewerking van: Pleunis Mode (Brugstraat Nederweert), Munnichs Shoes (Langstraat Weert), Martinique Lingerie (Markt Budel) en Judith’s Dancepoint (Kessenichstraat Weert).

Reacties op het VROUWevent 2018Munttheater Weert: "Wauw, wat een geweldige avond!"/ "Ik heb genoten van de variëteit" / "Ik ben al 2x geweest en kom volgend jaar weer!" / Het VROUWevent verbindt, dat voel je gewoon"/ "Fijn dat ook 'gewone' vrouwen een podium krijgen"
5/5