Foto’s VROUWevent 2019

ÉLKE VROUW VERDIENT EEN PODIUM!

Op woensdag 18 september 2019 vond voor de vierde maal het VROUWevent plaats. 

Het jaarlijkse VROUWevent is er voor élke vrouw (mannen zijn ook welkom!). Jong, oud: elke vrouw ervaart raakvlakken en daar speelt het VROUWevent op in. Het event heeft als doel om elkaar te verbinden. Dát is ook de slogan van Weert Magazine: “Het blad dat verbindt”. Daarom geven wij tijdens het VROUWevent aan bekende en minder bekende vrouwen – allen met een bijzonder verhaal – een podium. 

Deze avond was een ‘live’ weergave van het maandblad Weert Magazine en de VROUWspecial van september. Het was vooral een gezellige avond die in het teken stond van alles wat vrouwen kan bezighouden. Vol humor, diepgang, muziek, sketches, mode én de presentatie van 21 POWERvrouwen via een catwalkshow. 

Het thema van de avond was ROOD als teken van vrouwelijke verbondenheid waar de meeste theatergasten met plezier invulling aan gaven! 

Met medewerking van: Pleunis Mode (Brugstraat Nederweert), Munnichs Shoes (Langstraat Weert), Martinique Lingerie (Markt Budel) en Judith’s Dancepoint (Kessenichstraat Weert).