Luxury Living: Meubel Nieuwe Stijl Weert

23 november a.s. is een grote dag voor Meubel Nieuwe Stijl. Drie jaar na de opening van de nieuwe winkel met 1200 m2 showroom gevuld met een diverse collectie, openen zij nog een nieuwe showroom ‘Beau Home’, direct naast het bestaande pand.

Door de grote en brede vraag van veel geïnteresseerde bezoekers en het feit dat de magazijnen te klein blijken, is besloten in te springen op deze nieuwe uitdaging. De uitdaging is een groter assortiment bestaande uit LUXURY LIVING.

Het enthousiaste team van Beau Home biedt de klant persoonlijk interieuradvies


De vraag naar chique combinaties die al gemaakt worden in de showroom wordt steeds groter. Helaas zijn de prijzen in de markt extreem hoog. Beau Home bewijst dat dit beter kan! Met 20 jaar kennis van inkoop en expertise over inspiratie en trends uit de hele wereld wordt BETAALBARE luxe en design gepresenteerd. De nieuwe showroom is gevuld met prachtige meubels voor een bijzondere luxe look. De collectie bestaat onder andere uit de stijl van ontwerper Eric Kuster en van het Belgische merk Moome! (zie erickuster.com, beauhome.nl en moome.be)

Eigenaar Ralph Nouwen: “Inrichting en sfeer moeten een beleving teweegbrengen.


Manager Roy Kwaspen: “Na drie jaar op de nieuwe locatie hebben we ervaren dat onze sales en klantgerichtheid enorm aanslaan. Onze kracht zit vooral in ons informele topteam en het feit dat we de klant echt persoonlijk interieuradvies ‘op maat’ geven met prachtige tekeningen voor slaap-, woon- en of eetkamer. Onze nieuwe showroom gaat de mogelijkheden voor een passend interieur nog meer verbreden en vergroten. Alles zal in diverse maten en kleuren leverbaar zijn. Voor elk wat wils dus.”
Eigenaar Ralph Nouwen: “Inrichting en sfeer moeten een beleving teweegbrengen. Bijzondere meubelen in een warme luxe setting. In een eigentijds jasje, maar met het vergelijkbare prijsniveau dat we bij Meubel Nieuwe Stijl hanteren. We gaan 23 november a.s. is een grote dag voor Meubel Nieuwe Stijl. Drie jaar na de opening van de nieuwe winkel met 1200 m2 showroom gevuld met een diverse collectie, openen zij nog een nieuwe showroom ‘Beau Home’, direct naast het bestaande pand.
werken met thema’s en elke sfeerkamer krijgt een unieke naam en beleving die opgebouwd wordt met meubels, accessoires en behang dat volledig op elkaar is afgestemd. Tijdens mijn reizen ben ik hierdoor geïnspireerd geraakt. Om dit te realiseren heb je naast wereldse ideeën en inspiratie ook een superteam nodig. Daar ben ik trots op!!”

We verwelkomen u graag in de nieuwe showroom, er gaat een wereld voor u open!

WWW.BEAUHOME.NL
Wonen en Slapen
Roermondseweg 109 Weert
0495-540 079