“Ik heb mijn afslankdoel bereikt…”

Bij Slender You Fit voel ik mij thuis én ik heb mijn afslankdoel dankzij hen bereikt! Iedereen is erg betrokken en geeft persoonlijke aandacht. Slender You Fit heeft voor veel persoonlijke doelen passende sport- en afslankmogelijkheden om vitaler en gezonder te worden. Er wordt naar je geluisterd en niets wordt opgedrongen.

Ik ben Helma Swinkels. Via Facebook en de advertenties in Weert Magazine zag ik een aanbieding van Slender You Fit voor de vacu-training.
Jaren geleden had ik al eens vacu-training gedaan en ik weet dat dit erg effectief is. Vooral om wat cm’s kwijt te raken bij de billen en de benen.

Op 1 juli 2018 ben ik begonnen en het goed zodat ik meteen een afspraak bij Trix Peeters heb ingepland voor voedingsadvies.
Het was een fijn gesprek en voelde me nergens toe verplicht. Ik heb gekozen voor het SLiMM voedingsprogramma in combinatie me twee keer per week de vacu-training. Verder heb ik mijn benen voor de training ingesmeerd met een powergel. Het SLiMM voedingsprogramma is mij goed bevallen. Ik heb niet één keer gedacht… “Waar ben ik mee bezig?” Eigenlijk mag je alles eten. Ik heb ook gemerkt dat tijdens het afslankproces de huid veel mooier en strakker wordt.

Op 1 december had ik mijn doel behaald: 12 kilo afgevallen en de omvang van mijn bovenbenen is 10 cm kleiner geworden. Het sporten bevalt enorm goed. Ik voel me fitter en heb meer energie. Ik zit lekker in mijn vel en kleding kopen is weer leuk! Ook vind ik het niet lastig om mijn doel vast te houden. Gewoon door de week een beetje opletten en in het weekend kan ik dan eigenlijk alles doen. Dit kan ik zo mijn leven lang volhouden.

Meer informatie: www.slenderyoufit.nl

Trix Peeters, eigenaresse en gastvrouw Slender You Fit