Een vertrouwde samenwerking met nieuwe gezichten

Ricke Renders, Saadia Eddib, Yvonne Nies en Brigitte van Eck

Hostellerie Munten en Munttheater

Sinds begin dit jaar zijn horeca-paar Rick Renders en Saadia Eddib de trotse nieuwe eigenaren van Hostellerie Munten. Deze twee jonge vakmensen met frisse ideeën en kennis van zaken zetten de samenwerking als horecapartner met het Munttheater voort.

Hostellerie Munten is een begrip in het Midden Limburgse Weert. Culinair genieten, gastvrijheid, vakmanschap, kwaliteit, en een persoonlijke service met oog voor detail. Vanuit deze visie zal het bedrijf worden voortgezet met het huidige team. Met dank aan de familie Munten die er de afgelopen 19 jaar aan heeft gewerkt om een begrip te zijn in deze regio en ver daar buiten.

Rick en Saadia hebben veel ervaring in de horeca. Rick Renders: “Van kinds af aan kreeg ik het vak met de paplepel ingegeven, zo werkte  ik o.a. bij restaurant Onder de Boompjes in Kasteeltje Hattem, Kasteel Daelenbroeck, Oolderhof en meest recent Domaine La Butte aux Bois. Saadia – ook al jaren werkzaam bij La Butte in Lanaken – en ik wilden al langer voor onszelf beginnen. Deze kans komt dus precies op het juiste moment.”

De samenwerking met het Munttheater kan dan ook alleen maar versterken en biedt perspectief voor de toekomst.  Saadia en Rick zullen zeker hun eigen persoonlijke stempel drukken op de uitstraling en sfeer van de horeca in het Munttheater. Maar ze willen er vooral voor zorg dragen dat de sinds jaren opgebouwde kwaliteit gegarandeerd blijft. Directeur Brigitte van Eck en Hoofd Evenementen & Verhuur Yvonne Nies hebben dan ook alle vertrouwen in deze nieuwe horecapartners. Yvonne Nies: Samen zorgen we ervoor dat de sfeervolle foyer van het Munttheater een culturele ontmoetingsplaats is, waar bezoekers elkaar vinden voor een praatje en een drankje.

De theaterzaal en de foyer zijn een uitstekende keuze voor een zakelijk evenement, een bedrijfsfeest of presentatie met een diner of buffet dat tot in de puntjes verzorgd wordt door Hostellerie Munten.´

www.hostelleriemunten.nl www.munttheater.nl