Beleef het bij MEGASTORE EP:Tummers!

U kent ze vast wel de grote bedrijfspanden naast de Gamma aan de Moesdijk in Weert. Ook het laatste leegstaande pand heeft nu zijn bestemming gevonden. Op vrijdag 18 januari jl. heeft EP:Tummers daar haar deuren geopend! EP:Tummers bestaat ruim 95 jaar en is daarmee een van de oudste en grootste elektrovakspeciaalzaken in Limburg met vestigingen in Roermond, Echt, Heythuysen, Panningen, Tegelen en Horst. En nu dus ook in Weert met een heuse Megastore.

Om deze enorme Megastore te verwezenlijken hebben ElectroWorld LAKO (een vertrouwde naam in Weert) en EP:Tummers de handen ineengeslagen. ElectroWorld LAKO gaat vanaf nu verder als EP:Tummers aan de Moesdijk. Pascal de Kort, voormalig eigenaar van ElectroWorld LAKO, is de vestigingsleider van de nieuwe zaak.

Pascal: “ElectroWorld LAKO was een familiebedrijf, net als EP:Tummers. We blijven een familiebedrijf, alleen werken er nu twee families onder één naam samen. Ik ben hier oprecht blij mee want het betekent dat Weert nu een zeer grootschalige elektrovakspeciaalzaak heeft, ingericht naar de allernieuwste consumentenwensen. Het assortiment is sterk uitgebreid. Pap (Jan de Kort) heeft in 60 jaar vier bedrijfsverhuizingen meegemaakt, ikzelf twee. Met de opening van deze Megastore aan de Weerter Boulevard gaat een wens in vervulling. De nieuwe zaak is helemaal ingericht op het ‘zelf ervaren’ en testen van kleine tot grote consumenten- en huishoudelijke elektronica maar ook van keukenapparatuur tot en met smart-tv’s en streaming audio-oplossingen: demo-klaar en voor elk budget!

Het personeel van LAKO is ‘meeverhuisd’ en ook zij zijn enthousiast! Hun foto’s hangen levensgroot in de winkel. Onze klanten zien dus dezelfde bekende gezichten en ook op onze hoge servicegraad kan men nog altijd rekenen. En we zijn nu zeven dagen per week open! Eigenlijk is alles in positieve zin veranderd: een nieuwer en groter pand met gratis parkeren voor de deur. Je kunt er terecht voor witgoed, tv’s, audio- en keukenapparatuur, onderdelen, accessoires, installatiematerialen… noem het maar op. We hebben het nu echt allemaal. Van widescreen smart-TV’s en lampen/inbouwspots tot en met het laatste kabeltje. In het nieuwe pand vind je verschillende belevingscorners met topmerken. De servicedesk voor technische ondersteuning maakt onze klantenservice compleet. Vooral het JURA-coffee experience house is een geweldige eyecatcher! Het team van EP:Tummers en ik laten het graag aan iedereen zien en zelf meemaken.”

Een lust voor oog en oor én meer

Dit moet je zelf gezien en ervaren hebben bij EP:Tummers:

 • Jura koffiewereld (met een gratis kopje koffie)
 • Uniek: BOSE audio-corner ontwikkeld in partnership met EP:Tummers
 • Het allernieuwste MIELE Innovation Center
 • Live showcooking en regelmatig kookworkshops
 • IT-corner
 • Snelle levering vanuit eigen voorraad
 • In-house Service Center
 • Getrainde vakspecialisten
 • Service aan huis
 • Zeven dagen per week open
 • 14 dagen bedenktijd: niet goed, geld terug
 • Topkwaliteit voor elk budget

Eigen bezorgdienst en Service Center

Nieuwe ontwikkelingen hebben het zelf installeren door de consument helaas ook een stuk ingewikkelder gemaakt. Voor Patrick Struijk is een technische vraag of installatie gesneden koek. Patrick: “Iedere aankoop wordt gratis thuisbezorgd met onze eigen, vakkundige bezorgdienst. Als wij ook meteen de installatie uitvoeren, scheelt dat tijd (en frustratie). Het verbinden van een smart-tv met internet is best een uitdaging en helemaal als je over smart-connectivity (communicatie tussen apparaten) wil beschikken. Als wij het doen, worden alle mogelijkheden die zo’n apparaat biedt optimaal beschikbaar.”
In het Service Center kan iedereen terecht voor allerlei vragen en voor de aankoop van accessoires, installatiemateriaal en onderdelen.

BOSE- en SONOS-belevingscorner

Muziek en films komen echt tot leven met goede audio-apparatuur. BOSE en SONOS zijn de voornaamste merken voor geluid. In de BOSE- en SONOS-belevingscorners kan de liefhebber het geluid zelf ervaren. Jeffry van Os: “Geluid en luisteren is iets heel persoonlijks. Bij EP:Tummers begrijpen we dat. Daarom willen wij een goed advies geven zodat iedereen een keuze kan maken die past als een handschoen. Daarom heeft EP:Tummers samen met BOSE en SONOS speciaal voor deze vestiging een aparte belevingscorner ontwikkeld waar wij de allernieuwste (streaming) audio-oplossingen laten zien en vooral laten beleven!”

Demonstratiekeuken

Bij het inrichten van een keuken (nieuw of bestaand, met of zonder inbouwapparatuur) word je voor veel keuzes geplaatst: inductieplaat, elektrisch koken, stoomoven…?! Lastige keuze als je er niet eerder op hebt gekookt. Voor vaatwasmachines, koelkasten, etc. is dat iets makkelijker. Maar welk merk kies je dan? Rifai Lafir: “Wat verwacht de klant van een product? Hoe groot is het huishouden? Welk budget? Ik help mensen door het merkenaanbod heen. Ik stel vragen en geef een gericht advies.”
In de winkel is een demonstratiekeuken ingericht. Monique Arts: “Ik geef live kookdemonstraties. Ook zijn er wekelijks gratis kookworkshops voor klanten. Zo kun je een stoomoven of inductieplaat eerst uitproberen voor je hem koopt.”

MIELE Innovation Center

Sinds de oprichting van Miele is hun motto: ‘immer besser’ oftewel ‘steeds betere producten maken’. Elke productverandering betekent dan ook een verbetering. Ontdek de allernieuwste producten van Miele bij EP:Tummers en profiteer van aantrekkelijke promoties. Aniel Boedhoe: “In het Miele Innovation Center vind je de allernieuwste apparatuur van deze gigant: van huishoudelijk (wasmachine/-droger) tot keuken. Ik geef graag een demonstratie!”

TV-studio’s

Widescreen tv, smart-tv, streaming-tv, HD-, LED-, OLED-TV… welke wordt het?!

In de tv- & av-corner vind je mogelijkheden per merk: Samsung, Sony, Panasonic, LG, Philips, Loewe. Alle noviteiten op de markt overzichtelijk gepresenteerd. Met een kopje verse koffie gaat u rustig kijken en nog eens kijken. Guido Houben: “Zoveel smaken, wensen en verwachtingen. Ik neem graag samen met de klant de vragen door om zo uiteindelijk tot een aantal suggesties te komen. Dan gaan we plussen en minnen en maken een top 3-selectie. Dat helpt om een bewuste keuze te maken. Bevalt de televisie toch niet zo goed als verwacht? Ruilen kan tot 14 dagen na aankoop of de klant krijgt het aankoopbedrag terug. Dat geldt overigens voor alle producten van EP:Tummers!”

Jura koffiewereld

Koffiebeleving op-en-top! Midden in de winkel staat het JURA-coffee experience house. Hier wordt het hele assortiment van Jura-koffiemachines gepresenteerd en gedemonstreerd. Johan Seltonrijch: “Veel mensen waarderen goede koffie als ‘het zwarte goud’. Ook thuis willen mensen goede koffie drinken. Daarom heeft Jura diverse koffiemachines voor thuisgebruik ontwikkeld. Maar ook voor zakelijk gebruik heeft Jura volop keuze. Klanten drinken in het ‘Jura huis’ gratis een kopje koffie om de Jura-kwaliteit zelf te ervaren. Met een kopje koffie in de hand overweeg je in de belevingscorners je aankoop goed. Dit terwijl het team beschikbaar is om echt elke vraag te beantwoorden: zeven dagen per week!” Kortom, beleef het allemaal zelf allemaal bij MEGASTORE EP:Tummers in Weert!